PREDIVNA KAIA

Rođena prelijepa, izgledom konkurira i slavnoj mami: A u ovoj haljini izgleda kao milijun dolara!

Slavna ljepotica u vezi je s 32-godišnjim glumcem Austinom Butlerom, zvijezdom filma ‘Elvis‘

Kaia Gerber

 Instagram/Kaia Gerber/

Američki model i glumica Kaia Gerber (22) izgledala je kao oličenje glamura u crnoj šljokičastoj Celine haljini koju je pokazala na svom Instagramu.

22-godišnja manekenka, inače kći legendarnog supermodela Cindy Crawford i biznismena Randea Gerbera, pokazala je svoju vitku liniju u impresivnom izdanju. Haljina bez naramenica imala je duboki dekolte te sjajno prianja uz njezino vitko tijelo.

U opisu objave nazvala ju je ‘haljinom njezinih snova‘, a glamurozni outfit upotpunila je raspuštenom, valovitom frizurom, tamnim ružem i jačim make-upom na očima.

Inače, slavna ljepotica u vezi je s 32-godišnjim glumcem Austinom Butlerom, zvijezdom filma ‘Elvis‘. Prije nje, Austin je bio skoro 9 godina s 35-godišnjom glumicom Vanessom Hudgens, a razišli su se 2020. godine.

Vanessa je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara pokazala trudnički trbuščić te ona i suprug Cole Tucker, za kojeg se udala u prosincu 2023., jedva čekaju dolazak prinove.

Podsjetimo, Kaia i Austin potaknuli su glasine o svojoj vezi još u prosincu 2021., mjesec dana nakon što se ona razišla s Jacobom Elordijem (26). Navodno su zajedno proveli praznike, a viđeni su kako se drže za ruke u siječnju 2022.

Kaia i Austin svoj su prvi nastup u javnosti imali u ožujku 2022. na godišnjoj zabavi ‘W Magazine Best Performances‘, a čak su te godine zajedno prisustvovali i na Met Gali. Prošlog su mjeseca viđeni zajedno i na after partyju povodom izlaska drugog nastavka filma ‘Dina‘ u Londonu. Austin, naime, glumi Feyd-Rautha u drugom nastavku filma, uz Zendayju, Timotheeja Chalameta, Florence Pugh i Javiera Bardema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:10