‘Ne sramoti me!‘

Razotkrivena srpska drama uoči utakmice odluke: Cecina kći podivljala na nogometaša!

Ražnatović nije očekivala da njezin dečko neće vidjeti svoju obitelj, ali da će ipak naći vremena i za nju

Anastasija Ražnatović gleda Gudelja s tribina

 Instagram/screenshot/

Mnogo se puta pisalo o lošim odnosima srpske pjevačice Anastasije Ražnatović, Cecine kćeri, i obitelji njezina dečka, nogometaša Nemanje Gudelja. Anastasija se navodno posvađala sa svojim dečkom Nemanjom ispred hotela u Kataru, piše Kurir.

Naime, uzrok svađe je bio taj, pišu srpski mediji, što se nogometaš dan uoči proslave njihovih osam mjeseci veze susreo sa svojom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, ali ne i s njom. Anastasiji je, kako tvrdi, zbog toga propalo iznenađenje koje mu je pripremila, a to mu je itekako zamjerila. No, već sljedeći dan riješili su sve probleme i nastavili dalje.

Ražnatović nije očekivala da njezin dečko neće vidjeti svoju obitelj, ali je ipak očekivala da će pronaći vremena i za nju.

- Anastasija je pokušala iznenaditi Gudelja nakon osam mjeseci veze. Kad je čula da će izbornik dopustiti kratki susret obitelji i igrača, htjela je doći u njegov hotel i sve je organizirala. No, navodno se jako naljutila kada joj je Nemanja putem video poziva rekao da će mu majka i sestra doći u posjet i da je bolje da ne dolazi kako ne bi došlo do neugodnog susreta između njih tri. Teško joj je palo što nije mogao naći vremena za nju, pa su razgovor navodno završili s nesuglasicama - ispričao je izvor blizak Anastasiji.

Anastasija se očito nije mogla smiriti, pa je samoinicijativno rano ujutro prije utakmice sa Švicarskom otišla pred hotel. Tu su se nastavili svađati. Ponovno mu je rekla da je ljuta što nema vremena za nju, ali da mu ne zamjera što se viđa s obitelji. Objasnila mu je da joj iznenađenje nije uspjelo. Tada se, navodno, Nemanja jako razljutio te joj poručio da je ne zamara tom pričom uoči važne utakmice sa Švicarskom. Inzistirao je da se vidi s Oliverom i Vanjom, jer mu njihova podrška puno znači, ali je dodao i da mu je drago što ga je i ona došla podržati.

Budući da je pjevačica tada vikala na 31-godišnjeg Gudelja, on joj je rekao da ide u njegov hotel i da ga ne sramoti pred suigračima. Suvišno je reći, bila je jako ljuta. Također, srpska je javnost isto shvatila da između Gudelja i njegove obitelji te Anastasije vladaju razne nesuglasice.

Anastasija je, navodno, nakon toga shvatila da je ipak preburno reagirala, pa je uoči utakmice sa Švicarskom na dresu s prezimenom Gudelj markerom dopisala: "Sretnih osam meseci!“.

Da su pjevačica i nogometaš ipak riješili sve nesuglasice, potvrđuju i njihove objave na društvenim mrežama, gdje možemo vidjeti da Anastasija i Nemanja zajedno uživaju u Španjolskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 02:12