TUŽNA VIJEST

Cecina kći i poznati srpski nogometaš izgubili bebu u petom mjesecu trudnoće, njegov brat objavio dirljivu fotografiju

Srpska pjevačica je nakon ove tragedije ugasila svoj Instagram profil i povukla se iz javnosti

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

 Instagram/nemanja Gudelj/

Nogometaš srpske reprezentacije i španjolske Seville Nemanja Gudelj (31) u ponedjeljak je objavio tužnu vijest je njegova partnerica Anastasija Ražnatović u petom mjesecu trudnoće izgubila dijete.

- Podijelili smo s vama lijepe vijesti i bili ste uz nas svim srcem, čestitkama i porukama. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo govoriti. Na našu veliku žalost, Anastasia i ja izgubili smo bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali će naša ljubav i ovo pobijediti, objavio je Gudelj na Instagramu.

Nakon ove tužne vijesti, mnogi na društvenim mrežama poslali su poznatom paru poruke podrške i ohrabrenja.

Sada se oglasio i Gudeljev brat Dragi koji je na Instagram storiju objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je nogometaš digao ruku prema nebu, a uz fotografiju je objavio i tužnu poruku.

- Znam da će nas ona sve gledati, napisao je i dodao emojije anđela i srca.

Anastasija se nakon gubitka bebe, pišu srpski mediji, iz Španjolske vraća u Beograd. Naime, kako piše Blic u ovim teškim trenucima želi biti s obitelji.

- Budući da prolazi kroz jako teško razdoblje, želi malo vremena provesti s obitelji. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da joj se srede papiri potrebni za život u Španjolskoj. Sad kad je gotovo, može doći kući kad god poželi. Treba joj mir pa je ugasila svoj Instagram profil i povukla se iz javnosti. Nemanja je sve vrijeme uz nju i on joj je najveća podrška - kaže upućeni izvor.

Ceca Ražnatović, Anastasijina majka, nakon objave je vidno utučena i odjevena cijela u crno, stigla na snimanje "Zvezda Granda". Nije htjela davati izjave novinarima.

Anastasija (25) i nogometaš u vezi su nešto više od godinu dana, a ranije se često pisalo o lošim odnosima srpske pjevačice i obitelji njezina dečka.

Za vrijeme Svjetskog prvenstva, Anastasija je navodno poludjela jer se nogometaš dan uoči proslave njihovih osam mjeseci veze susreo sa svojom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, ali ne i s njom. Anastasiji je, kako se tada pisalo, zbog toga propalo iznenađenje koje mu je pripremila, a to mu je itekako zamjerila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 10:16