‘I SUZE I SMIJEH‘

Rasplakao ga je? Kralj je najnovijom objavom poslao jasnu poruku odbjeglom princu Harryju...

Radi se o lijepoj crno-bijeloj fotografiji na kojoj su beba William i tata Charles. Snimljena je 1982. godine...

Charles, William i Harry u vremenima sloge

 Carl De Souza/Afp/Profimedia/Carl De Souza/afp/profimedia

Pratitelji događanja u najeksponiranijoj kraljevskoj kući na svijetu, onoj britanskoj, sigurni su da je kralj Charles III. jednom objavom na društvenim mrežama jako razveselio svojeg starijeg sina, princa Williama, a rastužio, pa i rasplakao mlađeg sina Harryja.

Kralj je poslao jasnu poruku odbjeglom princu Harryju, kažu, dijeleći posebnu rođendansku čestitku za Williama koji je 21. lipnja napunio 42 godine, na Instagramu na službenom profilu Buckinghamske palače i to u Instagram Storyju. Radi se o lijepoj crno-bijeloj fotografiji na kojoj su beba William i tata Charles. Snimljena je 1982. godine, a preslatki maleni William i ponosni otac, tada princ od Walesa, očigledno su se dobro zabavljali kada je fotografija nastala.

image

Kraljeva čestitka Williamu na Instagramu

/Instagram

Analitičari zbivanja oko Windsora, smatraju da je fotografija podijeljena na službenim profilima na društvenim mrežama kraljevske obitelji, još jedna lekcija za Harryja, vojvodu od Sussexa zbog svega što se dogodilo otkako je odlučio odstupiti s dužnosti zaposlenog člana kraljevske obitelji (ili Tvrtke) i preselio se u SAD sa suprugom Meghan, zbog iznošenja prljavog rublja kroz dokumentarce, intervjue, knjige i monetizacije titula

Nježna i sentimentalna čestitka Harryju je zasigurno ostavila gorak okus u ustima, jer godinama nije dobio ni sličnu čestitku za svoj rođendan, 15. rujna. K tome, Charles je odabrao znakovitu fotografiju koja je snimljena dvije godine prije Harryjeva rođenja, kako bi mlađem sinu poslao poruku "da ništa nije važnije od obitelji".

Izvor blizak vojvodi rekao je za američke medije: "Harry se mora osjećati loše nakon što je vidio ovu vrlo simboličnu sliku kralja s Williamom koji će jednoga dana naslijediti oca. Harry se uvijek i svuda žali jer je ‘rezerva‘. Možda se čak i rasplakao".

Insajder iz kraljevske obitelji, koja prolazi teška vremena zbog bolesti kralja i Catherine, princeze od Walesa, potvrdio je detalje o simbolici, komentirajući kako kralj Charles uvijek odaje počast onima koji ostaju postojani i lojalni njemu i obitelji.

- On običava prekinuti veze s onima koji su mu okrenuli leđa i Tvrtki - zaključio je taj izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 11:21