KLJUČAN POTEZ

Stigao još jedan uvjet za princa Harryja: Ovo mora prvi napraviti ako se želi vratiti u kraljevsku obitelj

Braća nisu u dobrim odnosima od kada je Harry napustio svoje dužnosti i iznio ‘prljavštine‘ o kraljevskoj obitelji u svojoj knjizi ‘Spare‘

Princ Harry

 Justin Tallis/Afp

Sve više se piše o povratku princa Harryja u kraljevsku obitelj, a sada The Mirror piše još jedan uvjet koji je, čini se, i osnovni. Naime, princ Harry trebao bi se prvi ispričati svom bratu, princu Williamu, kako bi okončao svađu među njima. Znamo da braća nisu u dobrim odnosima od kada je Harry napustio svoje dužnosti i iznio "prljavštine" o svom bratu, ocu i kraljevskoj obitelji u svojoj knjizi "Spare".

image

Princ William i princ Harry

Paul Marriott/Imago Stock&people/Profimedia/Paul Marriott/imago Stock&people/profimedia
image

Princ Harry, kralj Charles i princ William

Gavin Rodgers/Shutterstock Editorial/Profimedia/Gavin Rodgers/shutterstock Editorial/profimedia

Kraljevski stručnjak, Richard Fitzwilliams, rekao je da je princ Harry propustio još jednu obiteljsku prigodu prošlog tjedna, kada je njegov brat William napunio 42 godine. Fitzwilliams navodi i da bi sljedeći koraci Harryja prema Williamu mogli biti ključni zbog trenutne zdravstvene situacije njihova oca i Williamove supruge.

Kao što znamo, kralj Charles i njegova snaha, Kate Middleton, oboje se bore s karcinomom. "Mislim da je posve jasno da je svaki rascjep nepoželjan, a kada su pojedinci koji su u njega uključeni uz to i bolesni, to ga čini još nepoželjnijim", rekao je kraljevski stručnjak pa dodao da bi najbolji sljedeći Harryjev korak bio kada bi rekao nešto lijepo o članovima kraljevske obitelji u javnosti.

Iako obje strane trebaju shvatiti vlastitu pogrešku, Fitzwilliams smatra da je na Harryju da se prvi ispriča jer je prvi započeo svađu s obitelji. Naravno, kada bi do toga došlo, međusobno bi se povjerenje moralo dulje vremena graditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 11:21