FIONA HARVEY

‘Prava Martha‘ iz ‘Baby Reindeera‘ poslala političaru gomilu poruka: ‘Tvoj život neće biti vrijedan življenja, glupi mali dječače‘

Fiona Harvey optužena je da je poslala 276 uvredljivih e-mailova, u osam mjeseci, vođi opozicije u Velikoj Britaniji

Jessica Gunning kao Martha u seriji ‘Baby Reindeer‘

 Netflix/courtesy Everett Collection

Prijavljeno je da je Fiona Harvey, uhoda koja je bila inspiracija za Netflixovu hit seriju ‘Baby Reindeer‘, bombardirala političara Keira Starmera s gotovo 300 e-mailova. ‘Stvarna Martha‘, kako u medijima zovu Fionu, navodno je poslala laburističkom vođi gomilu uvredljivih poruka u razdoblju od osam mjeseci.

image

Keir Starmer

Justin Tallis/Afp

Fiona je, kako prenosi Daily Mail, u poslanim e-mailovima napadala Keirovu suprugu, Victoriju Starmer, te likovala nad njegovih dvoje mrtvih rođaka. Fiona je optužena za slanje 276 e-mailova u kojima Keira naziva "glupim malim dječakom", "beskorisnim odvjetnikom" te govori za njegovu suprugu da izgleda "užasno".

E-mailovi su poslani u razdoblju od siječnja do kolovoza 2020., a policija je navodno upoznata sa situacijom. "Tvoj život neće biti vrijedan življenja", napisala mu je u jednoj poruci nakon što mu je poručila da će se žaliti za svaku sitnicu kada je u pitanju njezin stambeni prostor i problemi s vijećem Camdena.

image

Baby Reindeer: Richard Gadd i Jessica Gunning

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/everett/profimedia
image

Baby Reindeer: Jessica Gunning

Netflix/Planet/Profimedia/Netflix/planet/profimedia

‘Baby Reindeer‘, kako prenose mediji, temeljen je na istinitoj priči redatelja i glavnog glumca Richarda Gadda. Radnja prati Donnyja Dunna (Richard Gadd) i njegov odnos s Marthom (Jessica Gunning) koja ga uhodi. Fiona se nedavno oglasila po pitanju popularne serije te rekla da nije uhodila Richarda te da će tužiti Netflix.

Kazala je da je Richarda srela samo tri puta, a kada su je pitali o sadržaju nekih poruka koje mu je slala, nazvala ih je "šalom". Tvrdila je da mu nije poslala 41.000 e-mailova i mnoštvo tweetova te da je bilo samo deset poruka i jedno pismo poslano poštom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 10:16