KRIZA NAKON TRI MJESECA

NOVA VEZA TAYLOR SWIFT VEĆ JE U KRIZI? 'Ona je zabrinuta da Tom nije s njom iz pravih razloga'

 Getty Images / Getty Images

Samo dva tjedna nakon što je u lipnju prekinula vezu s Calvinom Harrisom, Taylor Swift ludo se zaljubila u glumca Toma Hiddlestona. Ili se barem tako činilo jer, kako sada piše Daily Mail, samo tri mjeseca nakon što su započeli vezu, njihov odnos je u krizi.

Naime, izvor tvrdi da se Taylor Swift osjeća neugodno zbog Tomove neprestane potrebe da njihova veza bude izložena javnosti.

- Tom želi da njihova veza bude javna, pa je Taylor zamolio i da mu se pridruži na dodjeli Emmyja sljedećeg tjedna, no pjevačica ne želi da njezin privatan život bude toliko izložen javnosti - ispričao je izvor.

- U početku se pokušala nositi s njegovim željama, no sada je zabrinuta da Tom u nju nije zaljubljen iz pravih razloga. Taylor je neovisna mlada žena i ne treba joj dečko da bi se osjećala potpunom - govori izvor za Daily Mail.

Tom i Taylor, koji u početku nisu skrivali privrženost jedno drugome, zajedno nisu fotografirani već od srpnja. Otkako su započeli vezu zajedno su posjetili Veliku Britaniju, Italiju, bili su i u Australiji i diljem SAD-a. Kada su obznanili da su zajedno, pisalo se da glume da su u vezi, no Tom je to odlučno demantirao.

- Sretni smo zajedno, to je istina. Ovo nije radi publiciteta - zaključio je Tom u jednom intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:38