ZAŠTO NE?

Kourtney Kardashian i Travis Barker žele još jedno dijete: ‘Razmišljaju o surogat majčinstvu...‘

Ako se Kourtney odluči na surogat majčinstvo, krenula bi stopama svojih mlađih sestara Kim i Khloe

Kourtney Kardashian i Travis Barker

 /Instagram/kourtneykardash

Kourtney Kardashian i Travis Barker razmišljaju o proširenju svoje obitelji, no ovaj put u pitanju bi moglo biti surogat majčinstvo jer, kao što znamo, Kourtney je pretrpjela tešku trudnoću, prenosi Daily Mail. Par je dobio svoje prvo zajedničko dijete, sina Rockyja, u studenom prošle godine nakon što je reality zvijezda prevezena u bolnicu na hitnu operaciju da bi se spasio život njihovog nerođenog sina.

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian

Wcp,4cnrs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wcp,4cnrs/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Bilo je to na trenutak, no svi su zdravi i sretni, a to ih je natjeralo da požele još više zajedničke djece. Zbog ove trudnoće njihova je ljubav postala još bolja nego što je bila", kazao je izvor blizak paru. "‘Razgovarali su o tome da pokušaju dobiti još jedno dijete, ali ovaj put bi vjerojatno išli preko surogat majke", dodao je izvor.

Ako se Kourtney odluči na surogat majčinstvo, krenula bi stopama svojih mlađih sestara Kim i Khloe. Kim i njezin bivši suprug Kanye West odlučili su koristiti surogat majku za svoje dvoje najmlađe djece.

Khloe je preko surogat majčinstva dočekala svoje drugo dijete s košarkašem Tristanom Thompsonom. Čak se i Kourtney ponudila biti surogat majka sestri Khloe 2013. godine, kada je Lamar Odom otkrio da se dugo borila da zatrudni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:28