KONAČNO ZAJEDNO

Dugo su se skrivali, a sada je potvrđeno - Kim Kardashian ima novog dečka: ‘Želi izbjeći reakciju Kanyea Westa...‘

Nakon što je javno vrijeđao njezinog bivšeg dečka, samo je pitanje vremena kad će Kanye nešto izjaviti o novom

Kim Kardashian

 /Image Press Agency

Kim Kardashian i NFL zvijezda Odell Beckham Jr. u ozbiljnoj su vezi, rekao je bliski izvor Daily Mailu, objašnjavajući da je par nastojao zadržati svoju romansu u tajnosti iz poštovanja prema njegovom sinu, ali i u pokušaju da izbjegnu reakciju bivšeg muža reality zvijezde, kontroverznog repera Kanyea Westa.

Reality zvijezda (43) i sportaš (31) javno se povezuju od rujna 2023. kada se počelo nagađati o potencijalnoj romansi između njih. Sada su njih dvoje navodno podigli stvari na višu razinu i hodaju isključivo jedno s drugim.

"Kim je u romantičnoj vezi s Odellom od prošlog ljeta i mislila je da će uspjeti to zadržati u tajnosti", rekao je izvor. "Trenutno se ne viđa ni s kim drugim - barem ne koliko njezini bliski prijatelji znaju."

Objašnjavajući zašto je Kim bila neobično tajnovita u vezi svog ljubavnog života, izvor je izjavio da se par složio da veza bude tajna kako bi se izbjegle lažne spekulacije da je ona razlog njegovog razvoda i ‘razaračica obitelji‘. Par se počeo ‘družiti‘ nakon što se Odell razveo od dugogodišnje djevojke Lauren ‘LoLo‘ Wood - s kojom ima jednogodišnjeg sina Zydna. Njihov razvod objavljen je u rujnu, no nije jasno kada je njihovoj vezi došao kraj.

‘Samo je pitanje vremena kada će Kanye nešto reći na to‘

"Oboje su željeli izbjeći bilo kakve spekulacije da je ostavio Lauren zbog Kim - žigosajući Kim kao razbijačicu obitelji", objasnio je izvor. Insajder je dodao da je još jedan problem za novi par Kimin bivši suprug Kanye s kojim ima četvero djece: North, Saint, Chicago i Psalm. "Nakon onoga čemu je Kanye izložio Petea Davidsona, Kim želi izbjeći njegovu reakciju pod svaku cijenu. Samo je pitanje vremena kada će Kanye nešto izjaviti."

Kim i Kanye bili su u braku sedam godina dok njihov razvod nije okončan u studenom 2022. - mjesec dana prije nego što je on oženio svoju sadašnju suprugu Biancu.

Kanye je preko društvenih mreža napadao njenog bivšeg dečka

Kim je počela zatim izlaziti s Peteom Davidsonom, a Kanye je šokirao obožavatelje objavama koje ismijavaju komičarev izgled i nazivaju ga nadimkom ‘Skete‘. Kad su Kim i Pete prestali izlaziti, Kanye je na Instagramu objavio sliku lažnih novina New York Timesa s naslovom ‘Skete Davidson mrtav u 28. godini.‘

Drugi izvor blizak zvijezdi rekao je tada da Kim to neće trpjeti i da snažno brani Petea. "Nikada se više neće slagati s Kanyeom zbog načina na koji se ponašao prema ljudima koje ona voli i poštuje... Neće tolerirati takvo ponašanje", dodao je izvor.

To nije bio prvi put da je Kanye prijetio Peteu online, nakon što je redovito objavljivao, a zatim brisao napade na bivšeg dečka svoje bivše supruge. Također je podijelio snimku Peteovog nepostojećeg Instagram računa i preuzeo zasluge za njegovo udaljavanje od društvenih medija.

"Pobjegao Skete s grama", napisao je. "Reci svojoj majci da sam ti promijenio ime za cijeli život." Reper je zatim bio prisiljen priznati da su njegove objave na društvenim mrežama ispale uznemirile Kim.

Odell nije stranac u obitelji Kardashian

Nakon što su Kim i Odell povezani u izvješćima prošlog rujna, ona je prisustvovala proslavi njegovog 31. rođendana u studenom. Kim je primijećena na zabavi sa svojom mlađom sestrom Khloe Kardashian, koja je navodno kratko hodala s Odellom 2016. Inače, Odell nije stranac u obitelji Kardashain - radio je s Kiminom polusestrom Kendall Jenner za kampanju za zubnu pastu Moon 2021.

Pričalo se da su Kim i Odell prošli tjedan bili na istoj zabavi prije Grammyja, a TMZ je tvrdio da su na zabavi izveli ljubavni spektakl. Zvjezdano okupljanje prije Grammyja priredio je Jay-Z u ekskluzivnom klubu Bird Streets, a na njemu su sudjelovale i druge slavne osobe, uključujući Lil Uzi Vert, kao i dečka Kris Jenner, Coreyja Gamblea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 18:16