VELIKA RASPRAVA

Strogo pravilo Kourtney Kardashian: bebu Rockyja 13 nitko neće upoznati bez osobnog poziva roditelja

Reality zvijezda i Travis Barker žele vrijeme za svoju ‘malu obitelj‘, no fanovi misle kako se Kourtney distancira od ostatka klana

Kourtney Kardashian

 Boohoo/splashnews/Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Kourtney Kardashian Barker i njezin suprug Travis Barker odlučili su da će njihove obitelji i prijatelji njihova novorođenog sina Rockyja 13 Barkera, upoznati "kada ih pozovu". Nema spontanih posjeta ni za koga. Tako tvrdi američki tabloid US Sun.

- Kourtney i Travis su svima rekli da će uzeti vrijeme "samo za svoju malu obitelj‘", te da se ona malo odmori, a zatim će pozvati članove šire obitelji i to jednog po jednog. - rekao je neimenovani izvor za US Sun - I naravno, sada svi pričaju o tome gdje će Kim biti na popisu". Očito je da će Kris Jenner, baka, biti prva. Ali tko će dobiti drugu pozivnicu?

image

Kim i Kourtney Kardashian u showu The Kardashians

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kourtney je također rekla da je u pitanju i zdravlje, da želi zaštititi bebu i izlagati sina riziku od mikroba u prvim danima života.

- No, svi misle kako je to dio njezine nove strategije da sve oko sebe drži na udaljenosti. - komentirao je insajder ono što su u posljednjim mjesecima primijetili mnogi fanovi Kardashianki. Napetost u odnosima među sestrama, posebice njezinu odnosu s Kim, sve je vidljivija u showu "The Kardashians" iako to može biti i dio strategije za veću gledanost.

Reality zvijezda i poduzetnica sa svojim bivšim suprugom Scottom Disickom ima kćer Penelope (11) i sinove Masona (13) i Reigna (8). Barker pak ima sina Landona (20) i kćer Alabamu (17) sa svojom bivšom suprugom Shannom Moakler. Također je očuh Shanninoj kćeri s Oscarom De La Hoyom, Atiane De La Hoya.

Kourtney je snimljena u utorak, 7. studenog, kada je izlazila iz medicinskog centra Cedars-Sinai u Los Angelesu. Ona i suprug odvezli su se iz bolnice u crnom automobilu, no na paparazzo fotografijama koje je objavio TMZ nije bilo moguće otkriti je li s nijima bio i maleni sin.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Wcp,4cnrs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wcp,4cnrs/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par je izazvao i veliku, ni prvu a zasigurno ni zadnju raspravu na društvenim mrežama. Naime, Kourtney je na instagramu objavila video u kojem Travis, bubnjar benda Blink-182, bubnja uz otkucaje srca njihova sina, koji je tada još bio u maminu trbuhu. Kourtney je bila očarana, no komentatori su smatrali da je ideja sviranja bubnjeva u rodilištu apsurdna i blesava. Njih dvoje se nisu obazirali na komentare sretni što će ubrzo moći primiti u ruke svoje prvo zajedničko dijete, posebice nakon napetosti koju su proživjeli u rujnu. Kourtney je doživjela komplikacije i liječnici su napravili "hitnu opeaciju na fetusu" koja je, kako je ona izjavila za Vogue, njezinom dječaku spasila život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:51