‘NEMAM ŽELUDAC‘

Konstrakta odbila primamljivu ponudu od 5000 eura: ‘To je uvredljivo prema ljudima koji rade od 9 do 17‘

Konstrakta se sprema za ovogodišnje izdanje ‘Pesme za Evroviziju‘, gdje je već i pobijedila 2022. godine

Konstrakta

 Luciano Mutavdzija/Cropix

Radiotelevizija Srbije odabrala je 28 skladbi koje će se natjecati na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024.", na kojem će biti izabran predstavnik Srbije na Euroviziji u Švedskoj, ovog svibnja. Jedna od natjecateljica je i Ana Đurić Konstrakta koja je Srbiju već predstavljala na spomenutom natjecanju 2022. godine.

Konstrakta se sprema za ovogodišnje izdanje "Pjesme za Euroviziju", a društvenim mrežama kruži dio jednog njezinog intervjua u kojem je otkrila na što "iz etičkih razloga nikako ne bi mogla pristati".

Nedavno je gostovala u podcastu "100 minuta buke", gdje je govorila da joj je odlazak na najveće muzičko natjecanje u Europi promijenio život u svakom smislu, posebno u materijalnom, ali je otkrila što nije pristala raditi za novac.

Naime, Ana je konačno uspjela monetizirati dva desetljeća dugu karijeru, ali je onda ispričala zašto za neke stvari jednostavno "nema želudac", te zašto je nekoliko puta odbila veoma primamljive ponude da reklamira određene proizvode.

- Nije mi okej, nije mi okej... Dobro, naplatit ću svoj lik i djelo, dobro, ‘ajde, no zašto bih za to uzela 5000 eura? Za jednu objavu? Znate, to je uvredljivo prema ljudima koji sjede mjesec dana od devet do pet, a rade neki odgovoran posao. Ne želim u tome sudjelovati - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:04