ŠTO SE DOGODILO?

Još jedna smrt povezana s koncertom Taylor Swift? Tijelo mladića pronađeno uz vodu, detalj na ruci privukao pažnju

Zbog navodnog ubojstva, privedena su trojica osumnjičenih, inače poznatih policiji od ranije

Taylor Swift u Rio De Janeiru

 Dilson Silva/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dilson Silva/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon što je u svjetskim medijima odjeknula vijest o smrti jedne obožavateljice Taylor Swift, koja je preminula od srčanog zastoja zbog velikih vrućina prije nego što je njezina omiljena glazbena zvijezda izašla na pozornicu, sada stiže vijest da je još jedan obožavatelj poznate pjevačice preminuo, a sumnja se da je izboden, prenosi The Sun.

Gabriel Mongenot Santana Milhomem Santos, 25-godišnji Brazilac, ubijen je u ranim jutarnjim satima u nedjelju u pokušaju pljačke na plaži Copacabana u Rio de Janeiru. Zbog navodnog ubojstva, privedena su trojica osumnjičenih.

Naime, Gabriel je otputovao u Rio de Janerio kako bi išao na koncert Taylor Swift koji je održala u sklopu "Eras" turneje, a lokalni mediji javljaju da sva trojica osumnjičenika za ubojstvo već imaju kriminalni dosje. Nadalje, čak dvojica su uhićena i puštena zbog krađe 80 čokoladica.

Gabriel je pronađen mrtav uz vodu, s "narukvicom prijateljstva", koja je poznato obilježje Taylorinih obožavatelja, tzv. "Swiftieja", još uvijek na zapešću.

Inače, glazbenica je odgodila spomenuti koncert Eras turneje u subotu navečer u Rio de Janeiru nakon smrti obožavateljice u petak. Ana Clara Benevides umrla je od srčanog zastoja zbog velikih vrućina prije nego što je zvijezda izašla na pozornicu prve večeri trodnevne serije nastupa u tom brazilskom gradu.

image

Taylor Swift u Rio De Janeiru

Dilson Silva/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dilson Silva/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Ovo pišem iz svoje svlačionice na stadionu - započela je 33-godišnja pjevačica u svojoj Instagram priči.

- Donesena je odluka da se večerašnji koncert odgodi zbog ekstremnih temperatura u Riju. Sigurnost i dobrobit mojih obožavatelja, kolega izvođača i ekipe moraju i uvijek će biti na prvom mjestu - zaključila je.

Internetom kruži snimka kako se pop ikona naizgled bori s disanjem nakon izvođenja svog hita "Bejeweled" na pozornici tijekom koncerta na kojem je 23-godišnja Benevides umrla, a stotine drugih palo u nesvijest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:20