PROBLEMATIČNI GLUMAC

Ezra Miller optužen za provalu u kuću i krađu alkohola pa poručio: ‘Nisam kriv!‘

Glumac je u svibnju krenuo na liječenje za svoje ‘složene mentalne probleme’ te se ispričao za svoje ponašanje tijekom godine

Ezra Miller

 Angela Weiss/Afp

Problematični američki glumac Ezra Miller izjasnio se da nije kriv za optužbe za navodnu provalu u kuću u Vermontu i krađu alkohola.

Miller, koji se identificira kao nebinarna osoba, virtualno se pojavio na saslušanju na Vrhovnom sudu u Vermontu sa svojom odvjetnicom, Lisom Shelkrot, koja je za Page Six izjavila da je njezin klijent ‘prihvatio uvjete koje je odredio sud da ne kontaktira ili ne ulazi u dom stanovnika’ te da se ‘zahvaljuje obitelji i prijateljima na ljubavi i podršci‘.

Početkom kolovoza, 30-godišnji glumac optužen je za jednu točku kaznenog djela provale u nastanjeni stan i jednu točku za prekršajnu krađu.

Državna policija Vermonta optužila je zvijezdu filma ‘Charlijev svijet‘ za provalu u privatnu rezidenciju 1. svibnja poslijepodne kada je navodno ukrao nekoliko alkoholnih pića. Prema policijskom izvješću, vlasnici kuće bili su odsutni kada se navodni incident dogodio.

Nakon što su pogledali snimke nadzornih kamera, policijski službenici ustvrdili su da je ‘pronađen vjerojatan razlog za optuživanje’ glumca za navodne zločine.

image

Ezra Miller

Hawaii County Police Department/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hawaii County Police Department/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Tjedan dana kasnije, Miller je krenuo na liječenje za svoje ‘kompleksne mentalne probleme’ te se ispričao za svoje ponašanje tijekom godine koje je dovelo do niza uhićenja zbog optužbi za napad i zlostavljanje.

- Budući da sam nedavno prošao kroz vrijeme intenzivne krize, sada razumijem da patim od složenih mentalnih problema i započeo sam kontinuirano liječenje, poručio je tada za Variety putem svog glasnogovornika.

- Želim se ispričati svima koje sam uznemirio svojim prošlim ponašanjem. Predan sam obavljanju potrebnog posla kako bih se vratio u zdravu, sigurnu i produktivnu fazu svog života, dodao je.

Policijski službenici naveli su glumca kao optuženog za provalu nakon što su posjetili njegovu farmu u Stamfordu, koja je navodno bila prepuna vatrenoga oružja, streljiva i marihuane, kako bi pokušali locirati obitelj koju je navodno tamo smjestio.

Tada je zvijezda filma ‘Fantastične zvjeri‘ navodno rekla policajcima da 25-godišnja majka i njezino troje djece u dobi od pet, četiri i jedne godine nisu tamo živjeli mjesecima, za što je državno odvjetništvo reklo da se čini kao da je Miller pokušao prikriti boravište obitelji te ‘izbjeći dostavu naloga‘.

Još uvijek nije otkriveno jesu li majka i njezina djeca locirani, međutim, u lipnju je izjavila za Rolling Stone da je glumac ‘osigurao sigurno okruženje za njenu djecu‘.

Miller je također dva puta uhićen na Havajima, jednom u ožujku zbog neprimjerenog ponašanja te u travnju zbog navodnog bacanja stolca na ženu.

image

Ezra Miller

Tim Wright/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Tim Wright/Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 07:15