‘INTENZIVNA KRIZA‘

Problematični Ezra Miller prekinuo šutnju: ‘Borim se s kompleksnim psihičkim problemima‘

Optužbe s kojima se Miller suočio tijekom posljednje dvije godine u potpunosti su zasjenile njegova recentna karijerna postignuća

Ezra Miller

 Profimedia

Nakon što je više puta optužen za nepredvidljivo ponašanje te nakon što je upao u brojne pravne probleme, 29-godišnji američki glumac Ezra Miller prekinuo je šutnju te ustvrdio da se bori s "kompleksnim psihičkim problemima" te da traži adekvatnu liječničku pomoć, piše The Guardian.

Miller se u izjavi za medije koju je njegov predstavnik dostavio časopisu Variety ispričao za svoje ponašanje.

- U posljednje sam vrijeme prolazio sam kroz intenzivnu krizu, a sada shvaćam da bolujem od kompleksnih psihičkih problema zbog kojih sam i započeo liječenje. Želim se ispričati svakome koga je uznemirilo moje ponašanje. Spreman sam učiniti sve što je potrebno kako bi se vratio u zdravu, sigurnu i produktivnu fazu mog života - rekao je Miller, koji se deklarira kao nebinarna osoba te koji želi da mu se ljudi obraćaju s "oni".

Optužbe s kojima se Miller suočio tijekom posljednje dvije godine u potpunosti su zasjenile njegova recentna karijerna postignuća, uključujući i ulogu u nadolazećem filmu "The Flash" u kojem igra glavnu ulogu.

Podsjećamo, Miller je prošlog tjedna optužen za provalu u američkoj saveznoj državi Vermont prošlog tjedna. Optužnica protiv glumca podignuta je nakon što je policija istražila incident iznošenja nekoliko boca alkohola iz kuće u Stamfordu u svibnju.

Miller bi se pred višim sudom u Vermontu trebao pojaviti 26. rujna.

image
Tim Wright/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Tim Wright/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Miller je tijekom ovogodišnjeg boravka na Havajima priveden dva puta - u ožujku zbog maltretiranja gostiju karaoke bara i u travnju zbog udaranja jedne žene u glavu.

Također, roditelji 18-godišnje indijanske aktivistice Tokate Iron Eyes tvrde da je Miller kontrolira pomoću "nasilja, zastrašivanja, prijetnji nasiljem, straha, paranoje, zablude i droge". Iron Eyes nedavno je za Insider rekla da su te tvrdnje lažne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:24