VRUĆA SCENA

Elizabeth Hurley posve gola pod tušem u novom filmu ‘Djed Božićnjak se vratio‘

Priča prikazuje obitelj Christmas koju je prije 27 godina napustio njihov otac koji se sada vraća u njihove živote s novom djevojkom

Elizabeth Hurley u filmu 'Father Christmas Is Back'

 Imp Features/Imp Features/Profimedia

Poznata po tome što svoje golišave fotografije objavljuje na društvenim mrežama, Elizabeth Hurley tu je svoju naviku ubacila i u novi Netflixov božićni film 'Djed Božićnjak se vratio' za potrebe kojega se skinula u potpunosti, piše Daily Mail.

Glumica (56), koja u komediji glumi uz Kelseyja Grammera, Johna Cleesea i Caroline Quentin, pokazala je svoju vragolastu stranu u traileru u kojem je potpuno golu zatiču pod tušem.

image

Elizabeth Hurley u filmu 'Father Christmas Is Back'

Imp Features/Imp Features/Profimedia

Elizabethin najnoviji film priča urnebesnu priču o četiri sestre koje su se ponovno okupile za blagdanski odmor u vili u Yorkshireu.

U isječku iz filma, modna urednica Joanna Christmas koju glumi Hurley, tušira se u čemu biva grubo prekinuta na što odgovori vrištanjem.

image

'Father Christmas Is Back'

Imp Features/Imp Features/Profimedia

Priča prikazuje obitelj Christmas koju je prije 27 godina napustio njihov otac James (glumi ga Kelsey Grammer) koji se sada vraća u njihove živote s novom djevojkom.

Jedna od sestara, Caroline Christmas, koju glumi Nathalie Cox, pokušava učiniti blagdane savršenima, ali stvari se kompliciraju.

U filmu Nathalie kaže: 'Trebalo mi je 27 godina terapije da ponovno rekalibriram ovaj blagdan otkako nas je naš usrani otac napustio na sâm Božić.'

Elizabeth Hurley u jednom je intervjuu rekla kako iza njezine sjajne figure ne stoje rigorozne dijete i vježbanje. Priznaje je da joj je sada teže ostati u formi nego prije, ali ne dopušta da joj promjena izgleda smeta.

'Sada sam najmanje pet kila teža nego prije 20 godina, ali nije me briga. Vjerojatno sada jedem malo više, ali ne jedem brzu hranu, a gazirane napitke pijem jako rijetko. Život je prekratak da biste bili na super strogoj dijeti.

No moja slabost je maslac od kikirikija - ako je u kući, zabit ću prst u staklenku svaki put kad prođem pored nje!'

Razgovarajući o tajnama koje stoje iza njezine fenomenalne forme, dodala je: 'Obožavam raditi u svom vrtu i nikad nisam sretnija nego kad kosim travu. Puno šećem i svoje pse.'

'Ne radim nikakve vježbe, ali ne mogu dugo sjediti mirno. Ja zapravo jedem dosta. Ali vrlo malo bezvrijednu ili prerađenu hranu i ne pijem puno alkohola. Trudim se jesti puno povrća i nikad ne jedem između obroka.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 08:06