SAVRŠEN MODEL

Ima 56 godina, ali i dalje joj nitko ne može uzeti titulu ‘kraljice bikinija‘

Glumica je svoj brend Elizabeth Hurley Beach osnovala još 2005. godine

Elizabeth Hurley

 screenshot instagram

Britanska glumica Elizbeth Hurley (56) kraljica je bikinija, a zašto je to tako, pokazala je u subotu dok je upijala zrake proljetnog sunca u minimalnom crnom bikiniju uz rub bazena s pogledom na more. Dvodjelni "badić" zasigurno je iz neke od njezinih kolekcija jer ima karakteristične lančiće umjesto vezica, a teško da bi glumica-poduzetnica odjenula neki drugi brend osim svojeg.

"Nakon što završimo sa snimanjem", napisala je u objavi glumica.

Kao i uvijek kada Hurley objavi fotografije u kupaćem kostimu (a to je često) njezini su obožavatelji žustro reagirali. Neki su, ostavši bez riječi pred prizorom Liz koja sunča, jednostavno reagirali emotikonima poput plamena i srca. Oni koji su uspjeli nešto reći, pisali su rečenice tipa: "Najljepša žena na svijetu".

image

Liz Hurley sama reklamira svoje kupaće kostime

screenshot instagram

Glumica je svoj brend Elizabeth Hurley Beach osnovala još 2005. godine. Rekla je kako je željela zadovoljiti svoju opsjednutost odjećom za plažu. Tu želju pripisivala je odratanju u kišnoj Engleskoj gdje ne napušta kuću bez kišobrana. Od početka do danas, uključena je u sve aspekte posla, od dizajna do marketinga. A društvene mreže gdje samo na Instagramu ima 2,3 milijuna pratitelja, savršena su platforma za reklamiranje. A ona, savršen model.

image

Liz Hurley iz serija Royals

screenshot instagram

Prije nekoliko dana žena kojoj je genetika očito jako naklonjena, jer izgleda dvadeset godina mlađe od svoje dobi, svoje je fanove počastila je nizom seksi fotografija sa snimanja serije "The Royals".

image

Liz Hurley, sa snimanja serije Royals

screenshot instagram

Tako ih je podsjetila da sve četiri sezone serije, koja se snimala od 2015. do 2018. godine, sada mogu pogledati na Netflixu. Ona je glumila fiktivnu britansku kraljicu-suprugu Helenu Henstrige i u mnogim scenama glumila u seksi donjem rublju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:52