DRUŽIO SE S MODELIMA

Drži sve mogućnosti otvorenima: Nakon što je provozao Irinu, slavni sportaš sada je bacio oko na zanosnu plavušu

Izvori tvrde da je poznati igrač američkog nogometa bio izrazito zainteresiran za jednu sićušnu plavušu

Tom Brady okružen manekenkama

 Instagram/screenshot/

Iako je samo nekoliko sati ranije viđen s Irinom Shayk, svi tvrde da je Tom Brady "bacio oko" na drugu ženu tijekom otmjenog Art Basel događaja u Miami Beachu.

Brojni su internetski portali prenijeli fotografiju Toma Bradyja u automobilu s ruskom manekenkom Irinom Shayk tijekom proteklog vikenda, no kasnije je igrač američkog nogometa uočen kako se druži s Leonardom DiCapriom i hrpom modela u VIP dijelu, na zabavi poduzetnika i milijardera Waynea Boicha.

Također, Page Six tvrdi da je poznati igrač američkog nogometa bio izrazito zainteresiran za jednu sićušnu plavušu.

"Špijuni" Page Sixa vidjeli su Bradyja kako sjedi na otvorenom u Boichovu dvorcu na obali sa spomenutom damom i njezinom prijateljicom, usred grupe drugih modela.

- Djevojke su išle razgovarati s Tomom - tvrdi izvor.

- Bilo je mnogo žena koje su čavrljale s njim i natjecale se za njegovu pažnju, ali činilo se da je on bio najviše usredotočen na nju - ističe izvor. Na kraju večeri, Page Six je uočio Bradyja kako prati tajanstvenu ženu u kratkoj ružičastoj haljini pri izlasku.

Tada je uočen kako izlazi iz dvorca kroz drugu stranu. Page Sixu je rečeno da je Brady otišao kući, a djevojka i njena grupa prijateljica otišle su u noćni klub LIV.

Podsjetimo, Brady i Shayk viđeni su zajedno nekoliko puta ove godine, a javnost posebice pamti 48-satni boravak u jednom londonskom hotelu pri kojem nisu izlazili iz sobe. Izvori su za Page Six rekli da legenda američkog nogometa, koji se prošle godine razišao sa svojom bivšom suprugom, manekenkom Gisele Bündchen, drži sve svoje mogućnosti otvorenima i “izlazi naokolo”.

image

Irina Shayk i Tom Brady

Splash/mega/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakratko je viđen sa Shayk prošlog tjedna na DiCapriovoj eko-dobrotvornoj manifestaciji "Re:Wild", ali Page Six ističe da tamo nisu stigli zajedno i da su razgovarali svega na trenutak.

Iako je InTouch u studenom izvijestio da su se Shayk i Brady "ponovno spetljali" nakon što je njihova kratkotrajna veza okončana u listopadu, njihova obnovljena romansa nije potvrđena. Doduše, njihovi predstavnici nisu odmah odgovorili na zahtjev Page Sixa za komentar. Kao što je ranije objavljeno, bivši bek NFL-a i ruska manekenka prvi put su potaknuli glasine o vezi u svibnju nakon što je izvor za Page Six rekao da su provodili vrijeme zajedno na vjenčanju američkog trgovca nekretninama Joea Nahmada i manekenke Madison Headrick.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:53