VELIKI PROBLEM

Otkrili pravi razlog razvoda slavnog para: ‘Ovo nije lako, nikada to nisu očekivali...‘

Par, koji ima dvoje djece, objavio je da se razvode u listopadu 2022. godine, nakon 13 godina braka

Gisele Bundchen

 Gregory Allen/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gregory Allen/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Tom Brady oklijevao je razvesti se od svoje bivše supruge, manekenke Gisele Bündchen jer se bojao da će morati izdržati iste probleme s roditeljstvom s kojima se suočio nakon razlaza s Bridget Moynahan, tvrde upućeni.

Ova 46-godišnja legenda NFL-a i 43-godišnja brazilska ljepotica Gisele, koji su dobili dvoje djece, objavili su da se razvode u listopadu 2022. godine, nakon 13 godina braka.

image

Tom Brady i Gisele Bundchen

Miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Unatoč tome što su oboje nastavili s novim partnerima, Gisele se ranije ovog tjedna slomila jer je njihov razvod usporedila sa "smrću jednog sna" i priznala da je odgajanje Benjamina (14) i Vivian (11) u odvojenim domovima bilo izazovno. Izvori su tvrdili da Tom nije želio prekinuti brak jer se bojao ponavljanja "stresnog" iskustva koje se tiče odgoja djece s drugom bivšom partnericom.

image

Gisele Bundchen

Richie Buxo/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Richie Buxo/splashnews.com/splash/profimedia

- Tom bi se zapravo složio da zajedničko roditeljstvo nije bilo lako - rekao je insajder ekskluzivno za DailyMail.com.

- Puno je ljubavi izgubljeno u njihovoj vezi i snalaženje kroz njihove karijere i pronalaženje nove ljubavi nije bilo lako. Sa sigurnošću se može reći da Tom i Gisele nikada nisu očekivali prekid - nastavio je insajder.

Tom također dijeli 16-godišnjeg Jacka sa svojom bivšom djevojkom Bridget. Par se razišao u prosincu 2007., samo nekoliko mjeseci prije nego što je on počeo hodati s Gisele.

image

Gisele Bundchen

Mega/The Mega Agency/Profimedia/

- Nikada se nije želio razvesti, pogotovo otkako je njegova veza s Bridget završila - tvrdi izvor.

Nadalje, izvor je inzistirao na tome da će bivši par na kraju moći pronaći zajednički jezik.

- To je jednostavno tužna situacija jer je obitelj oboma jako važna. To što nisu potpuna obitelj nosi brojna pitanja za budućnost.

Otuđeni par navodno osjeća da ulazi u posebno "zanimljiv period" kao suroditelji jer njihova djeca postaju mlade odrasle osobe.

- Oboje se slažu da je dobrobit njihove djece ono što je važno, a Gisele nije lagala kad je rekla da imaju dobre, ali i loše dane. To je proces, pogotovo pod okom javnosti - objasnio je izvor.

image

Tom Brady i Gisele Bündchen

Xavier Collin/image Press Agency/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/mega/the Mega Agency/profimedia

Što se tiče novih partnera ovog slavnog bivšeg para, bivše lice Victoria‘s Secreta izašlo je u javnost sa svojom novom ljubavi Joaquimom Valenteom kada su uočeni kako se ljube u Miamiju na Valentinovo. Priča se da je par u vezi od lipnja, a Page Six izvještava da su prvi put viđeni zajedno prije više od godinu dana.

S druge strane, Tom Brady je poznat po svojoj vezi s Irinom Shayk, no trenutačni status njihovog odnosa je nepoznat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 22:26