PRISJELO JOJ

Zgodna liječnica iz ‘Braka na prvu‘ o najgorem dejtu: ‘Upoznala sam jednog Nijemca i žvačem ja tu janjetinu...‘

Liječnica Petra Meštrić ispričala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama iskustvo svog najgoreg dejta koji je doživjela

Petra Meštrić

 Instagram/Petra Meštrić

Bivša kandidatkinja reality showa ‘Brak na prvu‘, liječnica Petra Meštrić, ispričala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama iskustvo svog najgoreg dejta koji je doživjela. Riječ je o jednom Nijemcu kojem je dala šansu.

"Bila sam dosta mlađa i bilo je to dok sam živjela u Rijeci. Upoznala sam negdje na plaži jednog Nijemca, onako visok, plav, prezgodan, mlađi od mene i totalno nije moj tip, ali rekoh dobro neću suditi po fizičkom izgledu, idem mu dati priliku", započela je u svom videu.

"Otišli smo mi na večeru. Odemo mi u taj jedan restoran i naručimo mi neko predjelo, neke janjeće kotlete za glavno jelo. Vidim ja ne ide baš najboljim smjerom, ali rekoh dobro, pojest ćemo večeru. Žvačem ja tu janjetinu, žvačem, slušam ga i mislim si, ‘koji propuh‘. Završi večera i dolazi konobar s računom i lik me pita ‘hoćemo li podijeliti račun?‘", ispričala je te upitala pratitelje što misle kako je glasio njezin odgovor.

"Platila si sve ti, al‘ to je u njih uobičajena situacija kod svih tih degenerika stranaca!!!!", "Nisi platila jer ni ne trebaš, ali ako lik nije tvoj tip, zašto si izašla na večeru?", "Sigurno si rekla ‘ma neee dragiii, ja ću platit‘ sve‘", "Dovoljno te znam da si platila i rekla mu zbogom" - glasili su neki od komentara pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:22