LJUBAVNI ODNOSI

Zgodna liječnica otkrila što je očekivala od ‘idealnog muškarca‘ dok u novoj sezoni ‘Braka na prvu‘ već frcaju iskre

‘Zaista sam osjećala da ću upoznati tog nekog svog ‘idealnog muškarca‘, kliknuti s njim, zaljubiti se, imati filmsku televizijsku priču‘, napisala je Petra

Petra Meštrić

 Josip Moler/Cropix

"Toliko emocija, uspomena i novih životnih prilika se dogodilo samo zato jer sam jednoj životnoj prilici odlučila reći DA", napisala je u svojoj najnovijoj objavi Petra Meštrić iz "Braka na prvu". Dodala je i da je osjećala da će upoznati nekog svog "idealnog muškarca" u showu.

"Rekla bih da još uvijek mogu osjetiti onaj osjećaj nervoze prije nego sam krenula prema oltaru. Iščekivanje, nada… Zaista sam osjećala da ću upoznati tog nekog svog ‘idealnog muškarca‘, kliknuti s njim, zaljubiti se, imati filmsku televizijsku priču", napisala je Petra.

Sinoć je počelo emitianje nove sezone "Braka na prvu", a svoje su sudbonosno da prvi rekli Tina i Tiago. Stručnjaci su prvo predstavili Tiaga za kojeg smatraju da je orijentiran na hedonizam, vesela osoba s puno energije, sklon avanturi, dok on kaže da je tipičan Brazilac koji voli zabavu. "Cure na Balkanu su mi egzotične i zgodne", rekao je Tiago.

image

Brak na prvu, Tiago

Suzana Bota/

Stručnjaci su zaključili da bi mu odgovarala Slovenka Tina jer je dinamična i vesela osoba te spremna za ozbiljniji odnos. Dok je koračala prema Tiagu, on nije skidao osmijeh s lica, no Tina je prvo krenula prema Tiagovom kumu misleći da je on mladoženja. To je nasmijalo prisutne kao i samu Tinu, a Tiagu se svidjela njezina pozitivna energija.

image

Brak na prvu, Tina

Suzana Bota/

"Top mi je! Zgodna, jako lijepo… Baš izgleda kao da je za Tiaga", rekao je ushićeni mladoženja. Tini se također svidio Tiago, pogotovo njegova energija, dobar styling i velika doza ekstrovertnosti. "Njegova je energija vrlo pozitivna, on je na sve strane kao i ja, što može biti i dobro i loše", rekla je Tina.

Mladenci nisu skrivali simpatije i na zajedničkom fotografiraju. "Mislim da smo stvoreni jedno za drugo", rekao je presretni mladoženja, a mladenka dodala: "Mogu reći da je nešto bilo u zraku - gledao me ravno u oči, što mi se sviđa i znači da je dobar sam sa sobom."

image

Brak na prvu, Tiago i Tina

Rtl/

Tiago i Tina odvojili su se sa strane da bi mogli popričati, a mladoženja je želio znati imaju li šansu za vezu. "Prvi dan je bio bolji nego što sam očekivala! Super nam je bila energija, prvi klik nam je bio dobar", rekla je Tina. Složili su se da su karakterno isti i da bi im to moglo stvarati probleme.

Tinu je šokirala Tiagova izjava da je posljednju vezu završio prije tek mjesec dana, ali Tiago ju je uvjeravao kako mu je sada samo ona u fokusu. Osim mladenaca, iskre su frcale i među kumovima. Tijekom svadbe kum i kuma postali su nerazvojni, a kuma je primijetila da je kum pravi džentlmen i priznala da postoji mogućnost za spoj s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 02:15