TEŠKA DVOJBA

Zgodna liječnica iz ‘Braka na prvu‘: ‘Dragi Djedice, bila sam dobra, pokloni mi Ferrarija ili vjernog frajera...‘

‘O dušo, budi realna‘, odgovara joj Djedica, a ovaj video nekim se pratiteljima svidio, dok drugima i ne baš...

Petra Meštrić

 Josip Moler/Cropix

Zgodna liječnica iz "Braka na prvu", Petra Meštrić, objavila je videouradak na svom Instagram profilu, a ono što je upitala svoje pratitelje podijelilo ih je u komentarima, ali i nasmijalo.

image

Petra Meštrić

Josip Moler/Cropix

"Dragi Djede Božićnjače, bila sam dobra djevojka, želim da mi ovoga Božića pokloniš Ferrarija", započinje videozapis dok se Petra šeta kroz zagrebački oktogon.

"O dušo, budi realna", odgovara joj Djedica. Djevojka onda zatraži vjernog muškarca na što je Djed Božićnjak pita koju boju Ferrarija želi. Petra je u opisu videa upitala svoje obožavatelje što je teže dobiti, a mišljenja su podijeljena.

Influencerica i makeup umjetnica, Marina Mamić, napisala je da je lakše naći dobar auto, nego dobrog muškarca. S Petrom i Marinom dijeli mišljenje i blogerica Petra Gustetić, ali javio se i jedan pratitelj koji ne dijeli baš njihovo mišljenje.

"Da većina žena ne traži bolji auto, nego kvalitete u muškarcu i muškarci bi se trudili biti bolji. Ne kažem za vas osobno, ali dobrom dijelu mladih žena je bitniji auto od bilo kojih drugih kvaliteta", napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 07:15