FILIP GEŽIN

Tko je uspješni mladi producent koji je viđen s Ellom Dvornik? Surađuje sa svjetskim facama, a nominiran je i za Grammy

Filip je 2017. dobio američku vizu i od tada živi na relaciji Zagreb-Los Angeles

Filip Gežin

 Darko Tomas/Cropix

Filip Gežin producent je s impresivnim uspjehom u SAD-u, a sada je privukao pažnju domaće javnosti zbog prisnih fotografija s Ellom Dvornik s Megadance partyja u Areni Zagreb. Ella je trenutno u procesu razvoda od supruga Charlesa Pearcea, a domaća javnost zainteresirana je za mladog producenta u čijem se društvu našla.

Filip u SAD-u surađuje s velikim glazbenicima trap scene i ima dvije nominacije za najprestižniju glazbenu nagradu Grammy. Surađivao je prvo s DJ Paulom iz Three 6 mafia koji je osvojio Oscara za najbolju pjesmu za singl "It‘s Hard Out Here For a Pimp".

image

Filip Gežin

Darko Tomas/Cropix

"On je bio prva slavna osoba s kojom sam radio. To je bilo još 2012., kad sam bio klinac, i tada je sve počelo. Nakon toga su se kockice same slagale", ispričao je za Jutarnji prošle godine.

Surađivao je i s Travisom Scottom na njegovom albumu "Astroworld" koji je 2019. bio nominiran za nagradu Grammy.

"Jedino mi je žao što ga nismo osvojili, no to je bila više sreća i te je godine Grammy osvojila Cardi B", ispričao nam je. Još jednu Grammy nonimaciju imao je za suradnju s Eladiom Carrion na albumu "Monarca".

Ovaj 29-ogodišnjak surađivao je s Futureom, Young Thugom, Chrisom Brownom, Migosima, Sheck Wesom, Metro Boominom, kao i s pokojnim Juice WRLD-om za kojeg je govorio da su bili veliki prijatelji.

image

Filip Gežin

Darko Tomas/Cropix

S Arijanom Vuicom, sinom Alke Vuice, osmislio je beat za Juiceovu pjesmu "Blood On My Jeans". Ta pjesma i album na kojem se nalazila "Legends never die" posthumno su osvojili Billboard.

Filip je 2017. dobio američku vizu i od tada živi na relaciji Zagreb-Los Angeles. U Velikoj Gorici ima veliki i moderni studio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 14:59