NASMIJALA JU JE

Ella Dvornik majci čestala rođendan, poruka je neočekivana: ‘Svaki put kad se naljutim čujem tebe...‘

Ella Dvornik objavila je Instagram priču na kojoj je poželjela najljepše želje svojoj majci povodom rođendana

Danijela i Ella Dvornik

 Instagram

Danijela Dvornik jučer je proslavila 57. rođendan. Povodom rođendana njezina kćer Ella čestitala joj je na Instagram priči zanimljivom porukom.

"Danijela Dvornik, sretan ti najsretniji rođendan", započela je Ella dodavši emotikon sa srcima.

"I hvala što svaki put kad se naljutim na nekog čujem tebe kako mi izlaziš iz usta. Odma sam ko doma", šali se Ella.

"Živila ti meni i nadživila", zaključa je kćer uz fotografiju na kojoj njezina majka sjedi na podu i u rukama drži sliku na kojoj je ukrašeno slovo M.

image

Ella Dvornik čestitala rođendan mami

Prije svog rođendana Danijela je putovala na Filipine s prijateljicom, a dojmove je dijelila s pratiteljima na Instagramu.

"Lipo nam je, smijemo se i nema nervoze. Ušle smo u ovaj otočki mood gdje je sve tako kako je, usporeno i sa vječnim smiješkom na licu. U ovom restoranu jedemo najbolju hranu u zadnja 2 tjedna, a probale smo mnogo toga. Filipinska hrana se sastoji od svinjetine koju ja ne volim i mnogo morske ribe i rakova. Koristim svaku priliku da guštam u škampima na 100 načina, poneku ribu sa gradela i rižu. Servis im je užasno spor, nikad ne dobijete hranu u isto vrijeme, uvijek nešto fali iz narudžbe, ali smo se na to navikli. U ovom restoranu, koji je konstantno pun i čeka se za mjesto, to nije slučaj. Zadnjih dana nas prati kišno i oblačno vrijeme ali nam je to ok za razgledavanje. Temperatura je 29 stupnjeva, ali je praćeno s vlagom", napisala je u jednoj od objava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:09