OČEKIVANJA RASTU

Senzacija na svjetskim kladionicama: Hrvatska je treći favorit na Eurosongu!

Šanse za pobjedu Hrvatske trenutno iznose sedam posto. Bolje od nje kotiraju jedino Italija i Ukrajina

Baby Lasagna

 Youtube/

Šanse za pobjedu Hrvatske na 68. Eurosongu koji će se ove godine održati u švedskom gradu Malmöu skočile su u utorak, a sve upućuje na to da se to dogodilo jer je jedan od favorita na nadolazećoj Dori Baby Lasagna istoga dana objavio spot za svoju pjesmu "Rim Tim Tagi Dim".

Prema podacima na specijaliziranom internetskom portalu Eurovision World, šanse za pobjedu Hrvatske trenutno iznose sedam posto. Bolje od nje kotiraju jedino Italija, koja ima osam posto šanse za pobjedu, te Ukrajina s 18 posto šanse.

Italiju će na Eurosongu predstavljati pjesma "La noia" Angeline Mango. Ukrajinu će predstavljati Alyona Alyona i Jerry Heil s pjesmom "Teresa & Maria".

Hrvatska će pjesmu koju će poslati na Eurosong odabrati u nedjelju, 25. veljače.

Prema podacima portala Eurovision World, upravo je Baby Lasagna glavni favorit na Dori. Eurovision World kaže da ima 54 posto šanse za pobjedu. Iza njega je grupa Let3 sa 16 posto šanse. Treće mjesto dijele Damir Kedžo, Marcela i Eugen.

Hrvatski novinar Ilija Jandrić konstatirao je na društvenoj mreži Facebook da je spot za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" "savršen" te da je uvjeren da će Baby Lasagna pobijediti na Dori.

- Uopće ne mogu zamisliti što se može dogoditi pa da Baby Lasagna ne pobijedi na Dori? Možda da ostane bez glasa ili doživi anxiety attack? Spot je savršen - rekao je Jandrić.

Prvo polufinalna večer Dore održati će se 22. veljače, a druga dan poslije. Finalna večer održat će se 25. veljače na Prisavlju u Zagrebu. Doru će prenositi Hrvatska radiotelevizija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:11