MUZEJ VATRENIH

Poznata TikTokerica jela u restoranu Zlatka Dalića, pratitelji pitaju: ‘A gdje je dres Livaje...‘

Nisam razmišljao prvenstveno o restoranu. Ovo je prikaz povijesti naše reprezentacije, rekao je prilikom otvorenja hrvatski izbornik

Restoran Zlatka Dalića ”The Family”

 Screenshot/tiktok/tomljanovicka_/

Tiktokerica Iva Tomljanović odvela je svoje gledatelje u jedan osebujan restoran u Varaždinu kojem je vlasnik izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Dodjele, priznanja, medalje, dresovi naše hrvatske nogometne reprezentacije krase ambijent, pa ovaj restoran zapravo je ujedno i svojevrsni muzej posvećen Vatrenima.

„Restoran je lijepo uređen, ovaj gornji dio je lijepo osmišljen, za popiti piće i kao mali muzej, a u donjem dijelu kad siđete nalazi se restoran, odnosno pizzerija“, kaže Tomljanović u videu pa dodaje kako smatra da su cijene u redu i pristupačne, a pohvalila je i hranu.

@tomljanovicka_ Moraju se jos uhodati al svakako drago osoblje i predina pizza i patka, svakako bi ponovno dosla????✨⚽️ #fyp #nogomet #thefamily #zlatkodalic #varazdin ♬ IGRAJ MOJAA HRVVAATSKKA - ????? <3

Restoran se zove „Family“, proteže se na 600 kvadratnih metara i tri etaže te prima oko 150 gostiju. Na otvorenje restorana u rujnu izbornika su došli podržati Modrić i Kovačić.

„Nisam razmišljao prvenstveno o restoranu. Ovo je prikaz povijesti naše reprezentacije, na jednom mjestu preko 40 originalnih dresova, počevši od onog protiv SAD-a, medalje, fotografije, uspomene, moja priča u reprezentaciji i priča o obitelji, rekao je medijima tada Dalić.

U restoranu mogu se vidjeti i druge Dalićeve važne uspomene: knjige koje su mu darovane i kip Djevice Marije s krunicama i vjerskim sličicama.

Jedan od pratitelja je pitao: Ima li dres od Livaje, a drugi dodao: ne skupljamo dresove igrača iz županijske lige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:07