HRVATSKA NOĆ

Vijorila se zastava, dijaspora pjevala iz petnih žila, a onda se na bini pojavio Zlatko Dalić! S Bulićem pjevao ‘Lijepa li si‘

Ovaj je događaj najbrojnije okupljanje Hrvata u dijaspori, a ulaznice se kupuju godinu dana unaprijed

Zlatko Dalić, Mate Bulić
 

 Livio Andrijic/Cropix

Crvena Jabuka, Jole, Petar Grašo, Mate Bulić - to su samo neki od izvođača koji su razveselili brojne Hrvate u Frankfurtu. Ipak, jedan gost iznenađenja posebno je razveselio posjetitelje Hrvatske noći. Riječ je o izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću.

"Frankfurt, Hrvatska noć", napisao je Dalić u svojoj objavi na Instagramu gdje dijeli atmosferu s događaja. Na videu se jasno čuje kako se pjeva pjesma "Lijepa li si" Marka Perkovića Thompsona koju, uz glasne Hrvate, pjeva Mate Bulić kojem se Dalić pridružio na pozornici.

"Podržite nas da uz vašu pomoć i pomoć svih Hrvata u svijetu, te uz Božju pomoć, opet napravimo ponosnim hrvatski narod, hrvatske ljude i hrvatsku državu", prenosi Dnevnik.hr Dalićeve riječi.

Čini se kako je gost iznenađenja dojmio hrvatsku dijasporu jer je ispod objave mnoštvo pozitivnih komentara i komentara zahvale. "Hvala što ste nas iznenadili, izborniče. Bilo je savršeno", "Jako lijepo iznenađenje", "Bilo je fenomenalno", pisali su obožavatelji. A podršku je pružio i pjevač Tony Cetinski.

image

Prvi put nakon 3 godine održava se koncert Hrvatska noć u Fraport Areni

Livio Andrijic/Cropix

Vijorila se hrvatska zastava, pjevalo se iz petnih žila i slavilo se samo onako kako to Hrvati znaju. Ovaj je događaj najbrojnije okupljanje Hrvata u dijaspori, ulaznice se kupuju godinu dana unaprijed, a ove su godine pozornicu dijelili, uz nabrojane, Miroslav Škoro, Jelena Rozga, Zlatko Pejaković, Siniša Vuco, Zlatni dukati i Justus Reid.

Spektakl je trajao deset sati, a 13 tisuća posjetitelja, sudeći po društvenim mrežama, nije ostalo ravnodušno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:41