‘NE POSTOJE RIJEČI...‘

Iznenada preminula mlada mažoretkinja (23) iz Zagorja, od nje se dirljivom porukom oprostile kolegice

Ines Švajcar

 Facebook/Desinićke mažoretkinje
Ines Švajcar je još u subotu nastupala sa svojim kolegicama, mažoretkinjama iz Desinića, a dan kasnije je preminula

Zagorska općina Desinić zavijena je u crno, njihova 23-godišnja mještanka Ines Švajcar iznenada je preminula. Od nje se opraštaju mažoretkinje čija je članica od malih nogu te DVD Hrašće.

Ines je porijeklom iz Ravnica Desinićkih, u Desiniću je pohađala i osnovnu školu, no već duži niz godina živjela je u Kraljevcu na Sutli, gdje će ovog četvrtka, s početkom u 16 sati, biti održan i njen posljednji ispraćaj. Bila je zaposlena u KBC-u Rebro kao medicinska sestra.

Još u subotu nastupala sa svojim kolegicama, mažoretkinjama iz Desinića, a dan kasnije je preminula.

Službenih informacija o uzroku smrti mlade mažoretkinje u ovom trenutku još uvijek nema, no mještani su za lokalni portal Zagorje.com izjavili kako je najvjerojatnije bila riječ o iznenadnom srčanom zastoju.

- Dragi naši, ovim putem prije svega želimo izraziti sućut obitelji i najbližima naše drage Ines koja nas je prerano napustila. Ne postoje riječi utjehe koje bismo mogle sročiti, ne postoje riječi koje bi sada utješile one koji su joj bili najbliži, ali jedno je sigurno - zauvijek će ostati u našim srcima i sjećanjima.

Došla je u našu udrugu kao malena djevojčica, a izašla kao odrasla djevojka, ostavila je poseban trag u našoj priči i uvijek zračila posebnom toplinom. Bila je prekrasna djevojka koja je svojim osmijehom krasila mnoge nastupe i još prije samo dva dana, nažalost posljednji put, zaplesala s nama. Ines, iako nisi uspjela staviti točku na kraj svoje priče, u našoj ćeš biti još dugo, tvoje ime će se spominjati na još mnogo stranica i živjet ćeš u mnogim sjećanjima.

Hvala jer si izabrala baš nas i svoje vrijeme odvajala za mnoge probe, nastupe i našu udrugu. Naša proslava ostat će nam u posebnom sjećanju jer je naša Ines bila dio nje i svoje posljednje trenutke provela s nama, a objave o istoj ćemo krenuti objavljivati kasnije - napisale su Desinićke mažoretkinje na Facebooku.

Od Ines se oprostilo i Dobrovoljno vatrogasno društvo Hrašće čija je Ines bila članica.

- U dubokoj boli obavještavamo sve prijatelje vatrogasce da nas je iznenada napustilo naš anđeo prekrasnog smirujućeg osmijeha, naša članica Ines Švajcar (23). Ne postoje riječi utjehe koje bi nas utješile. Ništa ne može zamijeniti gubitak voljene osobe i nikakve riječi ne mogu izraziti tugu koju osjećamo, ali sjećanja i uspomene su neizbrisive. Sahrana naše drage pokojnice bit će u četvrtak, 27.4.2023. godine u 16:00 sati na mjesnom groblju Kraljevec na Sutli. Obitelji, rodbini i prijateljima izražavamo najiskreniju sućut. Pokoj vječni daruj joj Gospodine, svjetlost vječna neka joj svijetli. Anđeo naš, pazi nas i čuvaj - poručili su iz DVD-a Hrašće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 06:03