Brad Pitt, Ines De Ramon

 DIGGZY/JESAL/SPLASH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Želi još djece

Dok se djeca Brada Pitta odriču njegova prezimena, on s 26-godina mlađom partnericom planira proširenje obitelji

Glumac i dizajnerica nakita u vezi su od 2022. godine, a njegovi privatni problemi i narušen odnos sa šestero djece koje je dobio s Angelinom Jolie, samo su ih još više zbližili.

Glumac i dizajnerica nakita u vezi su od 2022. godine, a njegovi privatni problemi i narušen odnos sa šestero djece koje je dobio s Angelinom Jolie, samo su ih još više zbližili.

Unatoč i dalje aktualnoj mučnoj brakorazvodnoj parnici i borbi za skrbništvom koju od 2016. godine vodi s Angelinom Jolie (49) i sve većem razdoru s njihovo šestero djece, Brad Pitt (60) siguran je da svoj odnos s 26-godina mlađom partnericom Ines De Ramon želi podići na višu razinu i još se, barem jednom, okušati u očinskoj ulozi, piše Daily Mail. Privatne nevolje koje su mu se zaredale proteklih samo su, kako se čini, učvrstile njegovu aktualnu vezu s dizajnericom nakita što se moglo naslutiti i prema romantičnim fotografijama koje su nastale u svibnju tijekom njihove ležerne šetnje u Santa Barbari.

image

Brad Pitt i Ines De Ramon

PROFIMEDIA

Štoviše, kada je ljubav u pitanju, čini se da je glumac sretniji nego ikad prije i ne odbacuje ideju o trećem braku ili povećanju obitelji sa svojom djevojkom. "Brad smatra svojim osobnim porazom to što nije ni u kakvom odnosu sa svojom djecom svih ovih godina, no Ines mu je pružila podršku i to ih je zapravo jako zbližilo. Ines je još uvijek mlada stoga Brad nema ništa protiv proširenja obitelji ako ona izrazi želju za djecom. Uvjeren je da bi ona bila divna majka", rekao je izvor blizak glumcu i producentu za Daily Mail.

image

Ines De Ramon

PROFIMEDIA

Glumčev zategnuti odnos s djecom, kao i buran razlaz s bivšom suprugom Angelinom, ponovno su dospjeli u fokus javnosti nakon što je otkriveno da je njegova kći Shiloh početkom lipnja podnijela zahtjev za odbacivanje očeva prezimena i to čim je mogla - točno na svoj 18. rođendan. Shiloh je posljednja u nizu koja se želi odreći prezimena Pitt, a ako njezin zahtjev bude odobren, a nema naznaka da neće biti, ona će se nositi samo majčino prezime Jolie. Jednako kao i najstarija kći Zahara koja je prva učinila taj radikalan potez, a njezinim je stopama krenula i Vivienne što je nedavno otkriveno sasvim slučajno zahvaljujući plakatu za predstavu "The Outsiders" na kojem je bila potpisana kao Vivienne Jolie. I najstariji sinovi nekad najmoćnijeg holivudskog para Jolie-Pitt 22-godišnji Maddox i godinu dana mlađi Pax, navodno godinama nisu javno koristili očevo prezime, a obojica su bili otvoreno neprijateljski raspoloženi prema njemu.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Maddoxom, Shiloh, Paxom, Knoxom, Vivienne i Zaharom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Cijelo vrijeme uz njega je bila Ines s kojom je u vezi od kraja 2022. godine, a u veljači su počeli i dijeliti istu adresu i zajednički život započeli u vili u četvrti Los Feliz i to točno godinu dana nakon što se ona nakon tri godine braka i službeno razvela od glumca Paula Wesleya koji se proslavio ulogom Stefana Salvatorea u seriji "Vampirski dnevnici".

Linker
15. lipanj 2024 17:45