Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt

 MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK
Nepoznati detalji

Netipična "nepo baby": Koreograf Shiloh Jolie-Pitt otkrio kakva je doista kći Angeline i Brada

Shiloh Jolie-Pitt velika je zaljubljenica u ples, a njezin suradnik sada je otkrio nekoliko dosad nepoznatnih detalja o njezinom privatnom životu i kakva je iza scene.

Shiloh Jolie-Pitt velika je zaljubljenica u ples, a njezin suradnik sada je otkrio nekoliko dosad nepoznatnih detalja o njezinom privatnom životu i kakva je iza scene.

Kći bivšeg glumačkog para s A-liste Angeline Jolie i Brada Pitta, 18-godišnja Shiloh Jolie-Pitt velika je zaljubljenica u ples i njime se aktivno bavi, a o radu s njom sada je progovorio njezin koreograf i otkrio kakva je iza scene. Kao kći jednog od najpoznatijih bivših holivudskih parova, Shiloh je veći dio svog života provela u središtu pozornosti javnosti i medija, ali njezin dugogodišnji koreograf Keelan Carter tvrdi kako ona nimalo ne nalikuje na tipičnu holivudsku takozvanu "nepo baby" iliti dijete slavnih roditelja, koje njihovu slavu koristi za vlastitu korist.

Shiloh, ili za svoje prijatelje i obitelj samo Shi, prvi je put oduševila svijet svojim plesnim vještinama 2021. godine, kada je snimka jednog od njezinih nastupa postala viralna, a tri godine kasnije otkriveno je kakva je privatno i dok radi u studiju.

image

Shiloh Jolie-Pitt

MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK

Unatoč tome što se može pohvaliti slavnim roditeljima, Keelan kaže da je Shiloh odlučna postići svoje ciljeve bez oslanjanja na svoje slavno ime. "Shiloh je iznimno talentirana plesačica koja pokazuje predanost i marljivo radi. Ona je iskrena i direktna osoba koja nikada ne koristi status slavne osobe u svoju korist. Shi se ne oslanja na svoje slavno ime kako bi postigla svoje ciljeve. Iskreno, u početku nisam ni znala tko je ona i mislim da to nije bitno, pogotovo u plesnom studiju. Razumijem da može biti teško vidjeti osobu van njenog statusa slavne osobe, ali pozivam vas da se potrudite za nju. Vjerujte mi, isplati se", izjavio je Keelan za Daily Mail.

Dodao je i da su njegovi nedavni plesni videi sa Shiloh nastali na isti način s bilo kojom drugom plesačicom koja dolazi na njegove sate ili tečajeve i za koju vjeruje da zaslužuje biti istaknuta. U jednom od nedavnih koje je objavio na društvenim mrežama, Shiloh se pojavljuje s još tri druge plesačice, a Keelan je u opisu napisao: "Jedva čekam da se vratim u studio s ovim talentiranim ljudima". Keelan je dosad objavio brojne videozapise u kojima se pojavljuje Shiloh, kao i nekoliko drugih njezinih kolegica s tečaja plesa, no slavna kći rijetko je označena u bilo kojem od njih jer svi poštuju njezinu privatnost.

Iako Angelina dosad nije posebno komentirala Shilohin ples, progovorila je jednom prilikom o poticanju jedinstvenih talenata sve svoje djece. "Djeci treba dopustiti da se izraze na koji god način žele, a da ih nitko ne osuđuje jer je to važan dio njihova odrastanja", rekla je Angelina u intervjuu za Reuters.

image

Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt

MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK

Shilohin tata Brad raspričao se o plesnom talentu svoje kćeri u intervjuu za Entertainment Tonight 2022. godine, kada je promovirajući film "Brzina metka" opisao Shiloh jako lijepom i rekao da njezin talent tjera suze na oči. "Ne znam odakle joj to. Ja sam gospodin s dvije lijeve noge ovdje", rekao je tada Brad. Shilohini roditelji vjenčali su se u kolovozu 2014. godine na tajnoj ceremonije na jugu Francuske, a tijekom njihove romanse dočekali su troje djece - Shiloh koje se rodila 2006. godine te blizance Vivienne i Knoxa koji su na svijet stigli 2008. godine.

Također su usvojili još dvoje djece - kći Zaharu koja sada 18 godina i 20-godišnjeg Paxa, a Brad je također legalno posvojio 22-godišnjeg sina Maddoxa, koji je postao dio Angelinine obitelji prije nego što su oni započeli vezu. No 2016. došlo je do poprilično burnog kraja njihova braka nakon što su se navodno fizički i verbalno sukobili na privatnom letu, dok su u avionu bila i njihova djeca, za koju sudska borba oko skrbništva i dalje traje.

Linker
27. rujan 2024 22:56