Pixie Lott

 VIANNEY LE CAER/SHUTTERSTOCK
MLADA MAMA

Popularna pjevačica vratila se na posao sedam mjeseci nakon poroda, stigla na gala prijem kraljevske zaklade

Britanska glazbenica Pixie Lott lanjskog listopada je u braku s modelom Oliverom Cheshireom rodila sina Alberta Charlesa.

Britanska glazbenica Pixie Lott lanjskog listopada je u braku s modelom Oliverom Cheshireom rodila sina Alberta Charlesa.

Da se 33-godišnja pjevačica i glazbenica Pixie Lott sedam mjeseci nakon poroda i rođenja sinčića Alberta Charlesa Cheshirea vraća na posao bilo je jasno prije tjedan dana, kad je mlada mama stigla na gala prijem kraljevske zaklade povodom dodjele nagrada Prince‘s Trust Awards u Buckinghamskoj palači u Londonu. Kralj Charles osobno je uručio nagrade pojedincima koji su prevladali iznimne izazove i svojim primjerom pridonijeli razvoju i prosperitetu svojih lokalnih zajednica.

Sedam dana kasnije Pixie Lott je bila specijalna gošća dodjele nagrada najboljim britanskim nogometašicama na kojoj je zablistala u dugoj pripijenoj metalik haljini londonske modne kuće Galvan koja je istaknula njezinu savršenu figuru.

image

Pixie Lott i kralj Charles III. porazgovarali su na primanju u Buckinghamskoj palači 22. svibnja

CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

"Pixie nikad nije izgledala bolje", čuli su se komentari u publici, a Pixie je te večeri izjavila da još nije donijeta odluka o snimanju osme sezone popularnog glazbenog showa "The Voice Kids UK" čija je mentorica.

Premda trudnoću nije tajila rođenje sinčića kojeg je dobila u braku s Oliverom Cheshireom, jednom od najpoznatijih muških modela, Pixie Lott se potrudila zadržati u tajnosti, a fotografi su je razotkrili u šetnji Londonom sa suprugom i sinčićem Albertom Charlesom u kolicima.

image

Pixie Lott zablistala je u pripijenoj metalik haljini londonske modne kuće Galvan

VIANNEY LE CAER/SHUTTERSTOCK

"Uzbuđeni smo i presretni što će se našoj obitelji uskoro pridružiti novi, mali član, a sad nam predstoji najteži zadatak - odabir imena. Što se trudnoće tiče, uzor mi je Rihanna, koja i u visokoj trudnoći odrađuje sve svoje obaveze, pa i ja planiram nastaviti s poslom dokle god to bude moguće", otkrila je lani Pixie Lott koja je s 36-godišnjim suprugom u vezi od 2010. Zaprosio ju je ispred londonske katedrale St. Paul u studenom 2016. godine, a vjenčanje su nekoliko puta morali odgađati zbog pandemije koronavirusa sve dok bračne zavjete nisu razmijenili preklani u katedrali Ely u Cambridgeu.

image

Pixie Lott sa suprugom Oliverom Cheshireom na dodjeli britanskih televizijskih nagrada lanjskog listopada

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK FOR NTA

Njihovo vjenčanje englesko izdanje Voguea, najpoznatijeg modnog časopisa na svijetu, uvrstilo je među deset najraskošnijih svadbi te godine.

Mladenkinu vjenčanicu boje slonovače dizajnirao je Daniel Roseberry, kreator francuske modne kuće Schiaparelli, a njezin najupečatljiviji dio bio je šlep dužine 4,5 metara posut Swarovski kristalima. Pjevačica je svojedobno za dnevnik The Sun izjavila da sanja o velikoj obitelji s mnogo djece, ali da se ona i Oliver nikuda ne žure.

image

Pixie Lott je voditeljica glazbenog showa ‘The Voice Kids UK‘

ITV/RACHEL JOSEPH/SHUTTERSTOCK
Linker
20. lipanj 2024 09:22