Ben Affleck i Jennifer Lopez

 ALBERT L. ORTEGA/SHUTTERSTOCK
Konačan kraj?

Nešto se ipak događa: Ben investirao u zaštitu unajmljene kuće u Brentwoodu, Jennifer viđena bez vjenčanog prstena

Holivudski glumac vratio se na set na drugi nastavak akcijskog trilera "Računovođa", čije je snimanje započelo ovih dana u Los Angelesu, dok su njegovu suprugu vidjeli bez prstena na ruci.

Holivudski glumac vratio se na set na drugi nastavak akcijskog trilera "Računovođa", čije je snimanje započelo ovih dana u Los Angelesu, dok su njegovu suprugu vidjeli bez prstena na ruci.

Nitko ne sumnja da će Ben Affleck ponovno briljirati u ulozi računovođe i genijalnog matematičara Christiana Wolfa, čiji je naizgled smrtno dosadan i jednoličan posao zapravo paravan za pranje novca najvećih i najopasnijih kriminalnih organizacija u svijetu. Akcijski triler redatelja Gavina O‘Connora bio je jedan od najvećih hitova u kinima 2016., pa je holivudski studio Warner Bros. već iduće godine počeo razmišljati o njegovom nastavku, čije je snimanje započelo ovih dana u Los Angelesu.

image

Ben Affleck na snimanju filma "Računovođa 2" u Los Angeles

DSANCHEZ/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mnogi su uvjereni kako su pripreme za snimanje i uživljavanje u ulogu genijalca s poremećajem iz autističnog spektra s više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima, koji jedva uspijeva pronaći način da, osim poslovno, komunicira s ljudima iz svoje blizine, Bena toliko zaokupile da je sve podredio zahtjevima uloge, kao što to glumci često čine. Pa zbog toga pati i njegov odnos sa suprugom Jennifer Lopez. Kako se šuška već neko vrijeme, brak poznatog para navodno je u velikoj krizi, a sve to dodatno je "zahuktala" i posljednja fotografija poznate glumice i pjevačice koja je u Los Angelesu viđena bez vjenčanog prstena.

image

Jennifer Lopez viđena je bez vjenčanog prstena

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da mu treba mira i koncentracije Affleck je pokazao kad se iz njihovog zajedničkog doma iselio u unajmljenu kuću u Brentwoodu, u čije je osiguranje investirao s ciljem dodatne zaštite privatnosti. Oko nje su, naime, ovih dana primijećeni radnici koji postavljali višu ogradu od postojeće uz sami ulaz, a Ben Affleck pritom je pokušavao proći neprimijećen dok je preuzimao narudžbe brze hrane koje su mu dostavljači ostavljali ispred vrata.

image

Ben Affleck preuzima dostavu pizze ispred svog novog doma u Brentwoodu

@MALIBUUSTARS YOUTUBE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ipak, kako je zasad poznato, supružnici nisu prekinuli svaki kontakt, nego se i dalje viđaju, a posljednji put su viđeni na Dan sjećanja, koji se u Sjedinjenim Državama obilježava svakog posljednjeg ponedjeljka u svibnju, kad su zajedno stigli na privatnu zabavu u kući svojih prijatelja u Beverly Hillsu.

Kako će se stvari na privatnom planu među njima dalje razvijati tek će se vidjeti, a pred njima su ovog ljeta dvije važne obljetnice. Sredinom srpnja bi trebali proslaviti drugu godišnjicu svog intimnog vjenčanja u Las Vegasu, a 20. kolovoza je druga godišnjica njihovog drugog vjenčanja i svadbe u Georgiji.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez na holivudskoj premijeri filma "This Is Me...Now: A Love Story" u veljači ove godine

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Linker
09. lipanj 2024 00:31