Jason Derulo

 DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Jason Derulo

Svjetska glazbena senzacija ovo ljeto stiže u Hrvatsku, prodao je više od 250 milijuna singlova

Nagrađivani izvođač stiže u na pozornicu pulske Arene u sklopu turneje "Nu King".

Nagrađivani izvođač stiže u na pozornicu pulske Arene u sklopu turneje "Nu King".

U Hrvatsku ovoga ljeta stiže svjetska senzacija Jason Derulo. Nastupit će na spektakularnoj pozornici pulske Arene 7. kolovoza, a obožavatelji će imati priliku uživati u pop izvedbama i rasplesanim koreografijama nagrađivanog pjevača, autora, plesača i ljubimca društvenih mreža. Početkom ove godine Derulo je izdao dugo očekivani album "Nu King" kojim je još jednom zavladao glazbenim ljestvicama, a u Pulu stiže u sklopu istoimene turneje gdje će u organizaciji Star produkcije i Adria Summer Festivala prirediti nezaboravnu večer. „Zaista nam je zadovoljstvo dovesti Jasona Derula u Pulu. Očekuje nas jedan pravi ljetni show s odličnom glazbom, ali i vrhunskom produkcijom i jedva čekamo kolovoz. Siguran sam da će publika uživati u rasplesanoj večeri!“, rekao je direktor Star produkcije, Alen Ključe.

image
PRESS
image
PROMO

Otkako se probio na svjetsku scenu sa svojim prvim platinastim singlom "Whatcha Say" ovaj nagrađivani izvođač prodao je više od 250 milijuna singlova, od kojih čak 15 u platinastoj nakladi. Neki od njih su - "Want to Want Me", "Wiggle", "Talk Dirty", "Trumpets", "It Girl", "In My Head", "Ridin‘ Solo", "Don’t Wanna Go Home", "Marry Me", "The Other Side", "Get Ugly", "Swalla", "Savage Love", "Take You Dancing". Udruživši snage u neočekivanom duetu s Michaelom Bubleom na singlu "Spicy Margarita" još je jednom oborio rekorde slušanosti. "Rasplesani koncert Jasona Derula prava je glazbena senzacija koju u pulsku Arenu donosi ovogodišnji Adria Summer Festival! Glazbeni nastup ovog izvođača prate i atraktivne koreografije, tako da će publika imati priliku uživati u vrhunskoj pop izvedbi, a atmosfera najljepše hrvatske pozornice učinit će ovaj ljetni glazbeni spektakl još posebnijim", poručili su organizatori ASF-a Branko Percan i Sandro Želesko.

image
PROMO

Osim u glazbenom svijetu, ovaj se svestrani umjetnik okušao i u glumačkom, ali i poslovnom svijetu. Ulaže u razne kompanije, suvlasnik je Bedlam Vodke, lansira podcast usmjeren na inovacije, razvija liniju fitness dodataka i proizvoda, a predstavio je i grafički roman utemeljen na TikTok liku kojeg je sam stvorio. Upravo je TikTok preoblikovao njegov odnos s obožavateljima. S više od 59 milijuna pratitelja i objavama koje postižu i više od 10 milijuna pregleda, njegov je račun već godinama u samom vrhu najpraćenijih. Ulaznice za koncert 7. kolovoza možete nabaviti u sustavu Eventim.

Linker
18. lipanj 2024 18:17