IVANA GRGIĆ
Singl "Alone"

Miran Kurspahić objavio pjesmu u kojoj se osvrnuo na nedavni prekid veze s domaćom glazbenicom

Svestrani umjetnik, glumac, redatelj i glazbenik, svoju ljubavnu patnju pretočio je u pjesmu koja ipak nudi optimizam, a publika će ju uživo moći čuti na IN Music Festivalu kojeg Miran otvara sa svojim rock bandom TV EYE.

Svestrani umjetnik, glumac, redatelj i glazbenik, svoju ljubavnu patnju pretočio je u pjesmu koja ipak nudi optimizam, a publika će ju uživo moći čuti na IN Music Festivalu kojeg Miran otvara sa svojim rock bandom TV EYE.

Glumac redatelj i glazbenik Miran Kurspahić sa svojim bendom TV EYE izdao novi singl ‘‘Alone‘‘. Riječ je o pjesmi koja je nastala nakon teškog perioda i njegove dugogodišnje veze. "Ovo je moja najintimnija pjesma do sada. Nastala je u jednom turbulentnom periodu nakon prekida ljubavne veze i pomogla mi je da svoje osjećaje artikuliram i uobličim na jedan kreativan način i savladam razne životne izazove postavljene pred mene", rekao je Kurspahić.

Ovaj rokerski bend prepoznatljiv po snažnom gitarističkom zvuku i osebujnim nastupima i karizmatičnom frontmanu Kurspahiću, ovih je dana potpisao i ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom, a svojim nastupom krajem lipnja otvorit će popularan In Music Festival na koji stiže i Keanu Reeves sa svojim bendom Dogstar.

Miran Kurspahić kojeg šira publika poznaje kao glumca u serijama ‘‘Blago nama‘‘, ‘‘San snova‘‘, ‘‘Ko te šiša‘‘..., prije tri mjeseca otvoreno je progovorio o prekidu veze s glazbenicom Mirnom Škrgatić s kojom je bio u vezi četiri i pol godine, a sada je svoju ljubavnu bol pretočio i u pjesmu.

image

Kadar iz videa za pjesmu ‘Alone‘

PRESS

‘‘Egzistencijalna samoća koju katkada osjećamo u ovome svijetu, nije imanentna samo u romantičnim vezama i već i općenito. Danas unatoč modernoj tehnologiji koja virtualno spaja ljude, s druge strane događa se pandemija usamljenosti. Ljudi su sve više otuđeni pa se događa paradoks da ste okruženi gomilom, a ustvari sami. Ali kako sam nepopravljivi optimist, kroz pjesmu ipak nudim izlaz i vidim svjetlo na kraju tunela, makar se tamo možda nalazio zid. Glazba uistinu liječi, te se nadam kako će ova pjesma pripomoći još barem nekome da se osjeća manje usamljeno”, rekao je svestrani umjetnik koji s pjesmom ‘‘Alone‘‘ najavljuje i novi album.

Linker
04. srpanj 2024 01:52