NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
novi udarac

Bivša supruga Kevina Costnera udaje se za njhovog susjeda, bogatog financijaša s kojim ga je navodno varala

Iako je holivudski glumac sumnjao da je prevara njegove bivše supruge razlog zašto ga je iznenada ostavila, ona je na sudu u suzama govorila da to nije istina, a sada se navodno već naveliko priprema za vjenčanje.

Iako je holivudski glumac sumnjao da je prevara njegove bivše supruge razlog zašto ga je iznenada ostavila, ona je na sudu u suzama govorila da to nije istina, a sada se navodno već naveliko priprema za vjenčanje.

Prošlo je manje od godinu dana kada je šokirani Kevin Costner objavio da mu je supruga Christine Baumgartner s kojom ima troje djece uručila papire za razvod. A sada je i poznato što je dovelo do iznenadne rastave braka koji je još donedavno bio smatran jednim od najstabilnijih u Hollywoodu. Naime, kako tvrdi britanski Daily Mail, gospođa Baumgartner spremna je na novi brak s financijašem Joshom Connorom (49), razvedenim ocem troje djece s kojim se viđa od ljeta prošle godine, a ostavljeni Costner tvrdi da njihova veza traje dok je on još mislio da je u sretnom braku. A za to postoje osnovane sumnje. Jer Josh Connor, inače obiteljski prijatelj i susjed bivših supružnika, službeno se razveo od supruge Patrizije u siječnju prošle godine, pet mjeseci prije nego što je lijepa Christine holivudskom glumcu i redatelju dala ‘‘košaricu‘‘.

image

Christine Baumgartner i Josh Connor više se ni ne skrivaju

@CELEBCANDIDLY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Njihov razvod službeno je okončan u veljači ove godine, a prošlog lipnja, par koji se očito namjerava vjenčati, viđen je zajedno na Havajima i to s njegovom djecom koju Christine jako dobro poznaje. Tijekom brakorazvodne parnice između Costnera i Baumgartner, otkriveno je da je i bogati Connor svojoj dragoj posudio 20 tisuća, a ona je u suzama na sudu tvrdila da su ona i Connor samo dobri prijatelji, ali je skrušeno priznala da joj je platio ljetovanje s prijateljicom.

Tijekom brakorazvodne parnice od Costnera se pokušala domoći i značajne financijske koristi pa je od njega tražila vrtoglavu alimentaciju za djecu što je argumentirala da su mališani naviknuti na luksuzan život, privatne škole i brojne skupe izvanškolske aktivnosti. Tražila je 248 tisuća dolara mjesečno, a sud je na kraju donio presudu da će joj biti sasvim dovoljno i 68 tisuća dolara.

image

Ljubav kojoj je presudio susjed

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Njihov razvod trajao je kratko, ali je bio vrlo buran, skrbništvo je zajedničko, a ostali detalji nisu poznati u javnosti. Upitno je da li uopće komuniciraju, ali je navodno sigurno da se dizajnerica torbi, kako ju predstavljaju američki mediji, sprema uploviti u drugi brak.Pitanje je samo hoće li njezin novi dragi imati dovoljno novaca da nahrani njezine prilično velike financijske apetite. Jer i on bez sumnje mora plaćati priličnu alimentaciju za svoje troje djece.

Linker
30. svibanj 2024 18:35