Klara Mucci

 PRIVATNI ALBUM
Klara Mucci

Razgovarali smo s Hrvaticom koja se u Cannesu družila s Kevinom Costnerom: "Zarazna je njegova energija"

Splitskoj glumici ovo je bio četvrti posjet prestižnom filmskom festivalu koji je za nju drugačiji od svih sličnih događanja.

Splitskoj glumici ovo je bio četvrti posjet prestižnom filmskom festivalu koji je za nju drugačiji od svih sličnih događanja.

Splitska glumica Klara Mucci, pravog imena Klara Mučibabić, jedna je od zvijezdi koje su prošetale crvenim tepihom ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu, a koja je svoje dojmove podijelila s nama. Javnost je 35-godišnju Klaru imala prilike upoznati u RTL-ovoj seriji "Blago nama", a nedavno se našla u središtu pozornosti nakon što se pojavila u njemačkoj seriji "Crooks" koja se počela prikazivati na Netflixu. U njoj tumači ulogu Aline Ionescu, djevojke iz kriminalnog miljea u koju je zaljubljen jedan od glavnih likova serije. Uz to je glumila u domaćim filmovima "Glas", "Murina", "Do kraja smrti", isto kao i u stranima "The Ibiza Affair", "Malo kraljevstvo", u nizozemskoj seriji "Moordvrouw", te u filmu "An Impossibly Small Object" u kojem je bila glumica, scenografkinja i kostimografkinja.

image

Klara Mucci

PRIVATNI ALBUM

Iza Klare je tako zavidna karijera, a ovo joj nije bio ni prvi posjet Cannesu. "Četvrti put sam bila u Cannesu, za mene je to već tradicija. Jako mi se sviđa energija grada za vrijeme njegova održavanja i ne može se mjeriti s drugim festivalima", rekla je Klara.

Otkrila nam je i kako izgleda Cannes u vrijeme festivala i što ju se od svega najviše dojmilo? "Cannes je tada prepun ljudi iz svih dijelova svijeta, od profesionalaca do ljubitelja filma. Organizacija je vrhunska. Toliko toga se istovremeno događa - projekcije filmova, razni partiji, rasprave o raznim društveno bitnim temama poput položaja žena u filmu. Svi su jako sređeni, žene u večernjim haljinama, a muškarci u odijelima", opisala nam je glumica.

image

Klara Mucci

PRIVATNI ALBUM

U Cannesu je boravila tjedan dana i nije joj bilo nimalo dosadno. "Najzanimljivije mi je sresti prijatelje i kolege s kojima sam već surađivala. Uživam i u sastancima vezanima uz nove projekte", dodala je.

A kakva je zabava s kolegama? Je li se dogodilo neko novo poznanstvo ili susret koji ju je posebno oduševio? "Imam puno kolega i prijatelja s kojima se rado družim dok sam tamo, nakon sastanaka i obveza koje imam. Uvijek se dogode i nova poznanstva, a koja su vrijedna i obično prerastu u nove suradnje i prijateljstva", rekla nam je Klara i otkrila u čijem je bila društvu: "Između ostalih, družila sam se s agentima iz Virtuoz agencije koja posluje u Parizu i Barceloni i imali smo više sastanaka o nadolazećim projektima".

image

Klara Mucci i producent Ales Pavlin

PRIVATNI ALBUM

Klara je imala priliku fotografirati se s Kevinom Costnerom, a evo kakav je dojam legendarni glumac ostavio na nju. "Kevin Costner je veliki profesionalac. Zarazna je njegova energija i strast prema ovom poslu, ustraje u svojim idejama beskompromisno, na njima predano radi. Želim mu svu sreću u daljnjoj realizaciji započetog projekta koji je prezentiran u Cannesu", zaključila je Klara.

image

Kevin Costner i Klara Mucci

PRIVATNI ALBUM

I za kraj smo zamolili Klaru može li nam istaknuti filmove koji su ostavili poseban dojam na nju u nekoliko dana Cannesa. "Istaknula bih upravo Kevinov film Horizon. Iako je izabrao netipičan filmski narativ, uspio je okupirati gledatelja snažnom atmosferom i sjajnom glumačkom postavom. Posebno su me oduševile Sienna Miller i Abbey Lee", rekla nam je glumica.

image

Klara Mucci

PRIVATNI ALBUM
Linker
18. lipanj 2024 18:32