PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
BEN JE OSTAO DOMA

Bijeg od problema: Jennifer Lopez usred bračne krize uživa na odmoru u Italiji

Par je udarna tema medija već neko vrijeme, a sve su glasnija šuškanja o mogućem razvodu.

Par je udarna tema medija već neko vrijeme, a sve su glasnija šuškanja o mogućem razvodu.

I dok cijeli svijet showbusinessa bruji o odnosu Jennifer Lopez i Bena Afflecka - o njihovom odvojenom životu, činjenici da su zajedničku kuću iz snova koju su dugo tražili stavili na prodaju, nošenju i nenošenju vjenčanog prstenja pa i o potencijalnom razvodu, čini se da se 54-godišnja latino diva odlučila maknuti od svega i utjehu potražiti na najbolji mogući način. Otputovala je sama na odmor i to u susjednu nam Italiju, točnije u čarobni i pitoreskni Positano gdje je snimljena kako uživa na luksuznoj jahti, dok su joj društvo pravile prijateljice. Bila je dotjerana od glave do pete, noseći žuti komplet kratkih hlača i košulje ispod koje je obukla topić, a sudeći prema fotografijama bila je i dobro raspoložena i s broda se otputila i u šetnju obalom. Po ničemu se ne bi dalo naslutiti da prolazi kroz teško razdoblje u kojem se osim s ljubavnim problemima nosi i s poslovnim izazovima.

image

Jennifer uživa u čarobnom Positanu u Italiji dok je Ben sam kod kuće u Americi

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Istog dana Ben Affleck je viđen sa sinom u Los Angelesu

BLUELOVEIMAGES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, Jennifer je nedavno otkazala svoju koncertnu turneju uz objašnjenje da se želi posvetiti svojoj obitelji, a sve nakon što su se ulaznice loše prodavale. Isto tako, usred bračnih napetosti, par pokušava prodati kuću na Beverly Hillsu vrijednu 61 milijun dolara koju su zajedno kupili 2023. godine nakon mukotrpne potrage za onom savršenom, a što je također bilo praćeno s velikim interesom medija i javnosti.

image

Par je mjesecima tražio svoj dom iz snova, a sada su ga stavili na prodaju

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Jennifer i dalje živi u njoj dok Ben boravi u iznajmljenoj kući nekoliko kilometara dalje, ali prema upućenima viđaju se svakih nekoliko dana. Dvojac je navodno prijateljski nastrojen i u dobrim odnosima, ne propuštaju važna obiteljska događanja pa su oboje nedavno prisustvovali maturalnoj zabavi glumčeva 12-godišnjeg sina Samuela kojeg on ima s bivšom suprugom Jennifer Garner, a koja je također bila s njima. Jennifer je povodom nedavnog Dana očeva na profilu na Instagramu objavila emotivnu čestitku posvećenu Benu, nazvavši ga herojem obitelji. Glumica i pjevačica majka je 16-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila s bivšim suprugom, pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim je bila u braku od 2004. do 2014. godine, dok Ben osim Samuela, s Garner ima i 18-godišnju kćer Violet i 15-godišnju Seraphinu. Hoće li njihova ljubav još jednom doživjeti neuspjeh, ostaje za vidjeti.

Linker
20. lipanj 2024 15:07