RICHARD NICHOLSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA RICHARD NICHOLSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Njezina strana priče

Lizzo prekinula šutnju i oglasila se po pitanju skandala s plesačicama: "Ja nisam negativka"

Nakon što su je tri bivše plesačice optužile za seksualno i rasno uznemiravanje, pjevačica je iznijela svoju stranu priče.

Lizzo se napokon očitovala o skandalu koji je nastao nakon što su je tri bivše plesačice optužile za seksualno i rasno uznemiravanje te loše radne uvjete. Plesačice Arianna Davis, Crystal William i Noelle Rodriguez, u tužbi tvrde kako ih je pjevačica prisilila da diraju golu plesačicu u striptiz klubu u Amsterdamu te ih poticala na seksualne radnje s voćem. Uz to su navele i kako im je pjevačica često prigovarala zbog težine.

Konačno je i sama Lizzo prekinula šutnju Instagram objavom u kojoj tvrdi kako u čitavoj priči ona nije za ništa kriva. „Posljednjih nekoliko dana su bili mučno teški i izrazito razočaravajući. Moja radna etika, moral i poštovanje su kritizirani. Moj karakter je predmet kritika. Obično ne odgovaram na lažne optužbe, ali ove su previše nevjerojatne i nečuvene da im ne bih posvetila pažnju”, započela je Lizzo.

„Ove senzacionalističke priče dolaze od bivših zaposlenica koje su već javno priznale kako im je rečeno da je njihovo ponašanje tijekom turneje bilo neprimjereno i neprofesionalno” nastavila je i naglasila da je, kao umjetnica, uvijek strastvena oko svega što radi. „Nisam ovdje kako bi me se gledalo kao žrtvu, ali isto znam da nisam niti negativka kakvom su me ljudi i mediji oslikavali posljednjih nekoliko dana”, napisala je Lizzo.

Dalje u objavi je navela kako je vrlo otvorena sa svojom seksualnošću i izražavanjem sebe, ali da ne može dozvoliti da se njena otvorenost koristi kako bi je se okarakteriziralo kao nešto što nije. „Ništa ne doživljavam toliko ozbiljno kao poštovanje koje kao žene zaslužujemo. Znam kakav je osjećaj biti svakodnevno sramoćen zbog tjelesnog izgleda i apsolutno nikad ne bih kritizirala ili otpustila zaposlenicu zbog njezine težine. Povrijeđena sam, ali neću dopustiti da ovo zasjeni dobro djelo koje sam učinila u svijetu. Želim zahvaliti svima koji su mi pružili podršku kako bi me podigli u ovom teškom trenutku", zaključila je na kraju objave.

Iako je iznijevši svoju stranu nastojala popraviti sliku sebe u javnosti, šteta je već učinjena. Naime, kako piše Billboard, Lizzo je od izbijanja skandala samo na Instagramu izgubila više od 150 000 pratitelja što i nije mala brojka. Ostaje tek vidjeti kako će se priča razviti na sudu.

Linker
24. travanj 2024 09:57