Melania Trump

 NICHOLAS KAMM/AFP/PROFIMEDIA
Za Majčin dan

Melania Trump predstavila dizajnersku ogrlicu s njezinim potpisom, cijena joj je 230 eura

Bivša prva dama SAD-a osmislila je nakit koji prodaje putem svoje službene stranice i to u vrijeme dok se njezin suprug suočava sa golemim pravnim troškovima.

Bivša prva dama SAD-a osmislila je nakit koji prodaje putem svoje službene stranice i to u vrijeme dok se njezin suprug suočava sa golemim pravnim troškovima.

Melania Trump, bivša prva dama SAD-a, na svom je Instagram profilu nedavno predstavila svoju custom made ogrlicu, koju je povodom Majčinog dana stavila na prodaju na svojoj web stranici. Ovo je ujedno prvi puta da se Melania oglasila u javnosti od kada Trumpu počelo suđenje zbog podmićivanja Stormy Daniels.

image
SHUTTERSTOCK

Učinila je to fotografijom dizajnerske ogrlice pod nazivom ‘Her Love & Gratitude‘ (Njezina ljubav i zahvalnost) koja se sastoji od cvjetnog privjeska promjera 2,5 cm s podesivim lančićem od 40 do 45 cm dužine, izrađen od pozlaćenog srebra. Melanijin potpis nalazi se na svakoj ogrlici sa suprotne strane, dok se na prednju stranu gravira natpis ili ime po želji kupca te prodaje po cijeni od 245 dolara (otprilike 230 eura). "Poštujmo i slavimo sve majke s ljubavlju i zahvalnošću", poručila je bivša prva dama na Instagramu.

Ranije ovog mjeseca Melania je prisustvovala prikupljanju sredstava u kući vlasnika hedge fonda Johna Paulsa u Palm Beachu, a doprinosi od prikupljanja sredstava otišli su u Odbor Trump 47 koji prikuplja donacije s Republikanskim nacionalnim političkim odborom, i iz kojeg se podmiruje većina Trumpovih pravnih računa.

Prisjetimo se, siječnju ove godine Trump je osuđen nakon što ga je bivša urednica Elle magazina, optužila za silovanje i maltretiranje koje se odvilo pred skoro tri desetljeća. Donald Trump proglašen je krivim u tužbi za klevetu koju je protiv njega podignula kolumnistica, te joj je morao platiti 18,3 milijuna dolara odštete.

image

Donald i Melania Trump

SHUTTERSTOCK

Također morao je platiti i 65 milijuna dolara kaznene odštete, čime se ukupni iznos popeo na 83,3 milijuna dolara. Trump se suočava s čak četiri kaznene optužnice, uključujući dva slučaja u kojima ga se tereti da je pokušao nezakonito poništiti svoj izborni poraz 2020. Izjasnio se nevinim u svim slučajevima, a sebe je prikazao kao žrtvu politički motiviranih laži i pravosudnog sustava izvan kontrole. Bivšeg su predsjednika, Njujorški državni tužitelji optužili i da je falsificirao dokumente kako bi prikrio isplatu 130.000 američkih dolara pred kraj predsjedničke kampanje 2016. radi kupnje šutnje od porno zvijezde Stormy Daniels o njihovoj kratkoj ljubavnoj vezi 2006. za koju ona tvrdi da se dogodila, a Trump optužbu strogo poricao. Od tada se prikupljaju dokazi i svjedoci s obje strane, a kako za sada djeluje, sreća nije na Trumpovoj strani.

Linker
03. svibanj 2024 15:38