Sienna, haljina

 PROFIMEDIA/GLORIA EDIT
Inspiracija

Slavna glumica oduševila je u narančastoj haljini, a mi smo za vas pronašli slične modele

Pred nama je sezona vjenčanja i uvijek je prvo pitanje: „Što odjenuti?”, naime većina žena se ustručava nositi istu haljinu više puta, no ne i Sienna Miller.

Pred nama je sezona vjenčanja i uvijek je prvo pitanje: „Što odjenuti?”, naime većina žena se ustručava nositi istu haljinu više puta, no ne i Sienna Miller.

Glumica, trendseterica i neslužbena ambasadorica brenda Chloé, tako je na vjenčanju Davida Wintera i Georgije Irwin u Veneciji, ponovila outfit od prije nekoliko godina. Odlučila se za atraktivnu, svilenu slip haljinu s potpisom svoje sestre Savannah Miller i to iz to linije vjenčanica. Sienna je ovu atraktivnu haljinu, odnosno vjenčanicu prvi put odjenula na UNICEF-ovom eventu koji se održao 2018. godine u sklopu Projekta Lion u New Yorku.

image

Glumica je opet zablistala u haljini koju je nosila i prije šest godina

PROFIMEDIA

Jednostavnu, koso krojenu haljinu s tankim bretelama tada je isfurala uz minimalni make up, ružičastu torbu i decentnu ogrlicu s privjeskom. Sada, gotovo šest godina kasnije, neodoljiva narančasta haljina, stoji joj još i bolje u kombinaciji sa zlatnim Gucci sandalama i clutch torbicom istog brenda, u sličnoj ružičastoj nijansi, jedina značajna promjena u stylingu je crveni ruž! Stoga nam je Sienna dala možda najbolji savjet, ne mijenjajte haljinu već boju ruža! Također zanimljivo je napomenuti kako je i spomenute modne detalje, slavna glumica nosila više puta, primjerice torbica je već viđena u njenom izdanju, na dodjeli „Zlatni globus” 2020. godine. Iako je brzo rastuće tržište ipak malo smanjilo pretjerane troškove vjenčanja u smislu iznajmljivanja vjenčanica, značajni izdaci su i dalje prisutni za gošće vjenčanja, naročito ako ne žele ponavljati svoj look. No, Sienna je odličan primjer kako opet oduševiti u istoj haljini. Ako se ipak želite „ponoviti” ovo je odličan primjer klasične haljine koju ćete moći nositi više puta i to za najrazličitije prigode. Za vas smo pronašli nekoliko modela u kojima možete zablistati poput Sienne.

image

Zara haljina (29,95 eura)

ZARA
image

Bershka (25,99 eura)

BERSHKA
image

Mango (69,99 eura)

MANGO
image

Net-a-Porter (300 eura)

NET-A-PORTER
Linker
05. lipanj 2024 14:07