Regija

Bomba iz Poljske: Ivan Erslan odlazi iz KSW-a, ide pokušati osvojiti milijun dolara?

Ivan Erslan

 Screenshot (KSW)
Naime, tijekom današnjeg dana mnoge stvari ukazuju na to da ponajbolji hrvatski MMA borac neće nastaviti suradnju s KSW-om

Mnogi relevantni izvori iz Poljske danas su natuknuli da najbolji hrvatski MMA borac u poluteškoj kategoriji Ivan Erslan (14-3 1 NC) neće nastaviti suradnju s proslavljenom poljskom organizacijom KSW-om. Naime, Erslan je nakon monstruozne pobjede nokautom protiv Bogdana Gnidka (10-2) u drugom mjesecu na KSW Epic priredbi po mnogima osigurao napad na poluteškašku titulu i revanš s Rafalom "Polish Tankom" Haratykom (19-5-2).

Izgleda da do tog revanša nikada neće doći, bar ne pod ingerencijom KSW-a koji je zasigurno s Erslanovim odlaskom zadobio veliki gubitak u svom rosteru boraca. Sam Erslan je tijekom današnjeg dana objavio simboličnu objavu na svom Instagram profilu, slika prikazuje KSW-ove rukavice s taktovima pjesme "Now We Are Free" iz kultnog filma "Gladiator".

image

Erslanov story

IVAN ERSLAN IG

Na društvenoj mreži X mogli smo pročitati navode o tome da je sam Haratyk u "myMMApl" podcastu otkrio informaciju da će Ivan Erslan potencijalno zamijeniti poljski KSW s poljskim PFL-om.

Zasigurno da se nešto u pozadini kuha, a ostaje za vidjeti hoće li Erslan pod vodstvom svog menadžera Dražena Forgača zaista napustiti KSW i odvažiti se na izazov u PFL-ovoj poluteškoj kategoriji gdje bi pokušao napraviti isto što je i Ante Delija uradio u teškoj kategoriji - osvojiti PFL-ov turnir i milijun dolara.

Linker
17. lipanj 2024 17:38