ČISTA LJEPOTA

Luksuzni stan okupan svjetlom u jednoj od najskupljih ulica u New Yorku

 BOCA DO LOBO
Miješanjem prirodnih materijala i oblika, detalja u boji i inovativnih tehnika Pembrooke & Ives uredili su interijer koji je ekskluzivan, ima umjetničku crtu, a uz to je funkcionalan i udoban

Danas vas vodimo u prekrasan stan u Velikoj Jabuci, koji su uredili stručnjaci tvrtke za dizajniranje interijera Pembrooke & Ives. Stan se nalazi u jednoj od najskupljih njujorških ulica, Madison Park Avenue i savršen je primjer jednostavne, a luksuzne elegancije.

image

Blagovaonica je puna prirodnog svjetla

BOCA DO LOBO

Miješanjem prirodnih materijala i oblika, detalja u boji i inovativnih tehnika Pembrooke & Ives uredili su interijer koji je ekskluzivan, ima umjetničku crtu, a uz to je funkcionalan i udoban.

Na ulazu u stan dominira tamni mramor bez previše detalja, stvarajući minimalističku estetiku, s vrlo malo elemenata.

image

Minimalistički ulaz u stan

BOCA DO LOBO

Zvijezda stana je dnevna soba s tri golema prozora, koji se protežu duž cijelog jednog zida, gotovo od poda do stropa. Obilje prirodnog svjetla koje dolazi kroz njih obasjava prostor i čini ga prozračnim. Osnovu čine neutralni tonovi: veliki tepih boje mlijeka na drvenom podu i bijeli zidovi.

image

Umjetničku notu stanu daju slike i pokoji komad namještaja u živahnoj boji

BOCA DO LOBO

Nadograđuju je detalji poput šarenog stolića, zelene slike i biljaka. Posebno u oči pada zlatni stol Eden u obliku velikog panja portugalskog brenda Boca do Lobo. Ovaj dizajnerski komad izrađen je od poliranog lijevanog mesinga i daje prostoru notu ultimativnog luksuza.

image

Kuhinja je jednostavna i funkcionalna

BOCA DO LOBO

Kuhinja i blagovaonica također su okupane u svjetlu i prirodno se nadovezuju na dnevni boravak. I u njima dominira bijela i boja drva, a prostor razigravaju zanimljivi lusteri koji čine kontrast minimalističkim i jednostavnim oblicima blagovaonskog stola i kuhinjskog pulta.

image

Spavaća soba s kaminom

BOCA DO LOBO

U spavaćoj sobi dizajneri su se ponovno poigrali s rasvjetom pa bi elegantni luster koji je krasi jednako dobro pristajao u nečijoj dnevnoj sobi.

image

Hodnik oplemenjen umjetničkom slikom i raznim detaljima

BOCA DO LOBO

U ovoj prostoriji postavljena je velika tamnosmeđa obloga na zidu, a u nju je ugrađen električni kamin i polica za knjige - što je savršena kombinacija za ljubitelje čitanja kad dođu hladni zimski dani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 05:02