iznenađenje!

Renovirali kuću iz 60-ih godina pa otkrili tajnu prostoriju u kojoj se kriju milijuni

 Printscreen/TikTok/nicolehxoxo

Par koji je nedavno kupio svoj prvi zajednički dom ostao je zapanjen kada je u podrumu pronašao pravo malo blago. Nicole Halliday i njezin dečko kupili su kuću iz šezdesetih godina prošlog stoljeća kako bi je pretvorili u svoj dom iz snova, ali nisu ni slutili da se tajne bogatstva kriju u podrumu same kuće.

Prethodni vlasnik ostavio je u podrumu crno vino iz osamdesetih - a ljudi su uvjereni da su boce koje su tamo pronašli preskupe. Nicole je otkriće podijelila na svom TikTok profilu i otkrila da su do sada pronašli nekoliko desetaka boca. Među njima su Canepa Cabernet Sauvignon iz Čilea, Les Hauts de Castelmaure Corbieres iz Francuske i Chateau Lachesnaie Medoc iz Francuske.

image
Printscreen/TikTok/nicolehxoxo

Sommelieri su u komentarima brzo istaknuli da boce zaista vrijede pravo bogatstvo. Jedan od njih tvrdi da "one iz 1984. vrijede 165 eura po boci", a ako je njegova računica točna, Nicole se smiješi dobra zarada. Neki su se pitali je li vino još uvijek dobro za piće, a zbog načina na koji ga je prethodni vlasnik kuće čuvao, vjerojatno jest, prenosi Espreso.

"Crveno vino treba čuvati ležeće, daleko od prirodnog svjetla i na stalnoj temperaturi od 10 do 15 stupnjeva. Čini se da je ovo vino savršeno pohranjeno", napisali su. Neki su zaključili i da bi par vino trebao prodati kako bi financirao obnovu kuće, a mnogi su priznali da su ljubomorni na njihovo otkriće. "Malo sam ljubomoran", "Moraš otvoriti bocu kad završiš s renoviranjem kuće da proslaviš. Ostalo čuvaj za posebne prilike", glasili su njihovi komentari. Inače, iz papira koje je Nicole dobila prilikom kupnje kuće vidljivo je da su je prijašnji vlasnici kupili 1962. godine za samo 3676 eura.

Video pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:45