Topli prirodni izgled

Jennifer Lopez pokazala svoju fantastičnu kupaonicu od smeđeg mramora koje se ne možemo nagledati

 SHUTTERSTOCK/SHUTTERSTOCK
Glumica i glazbenica Jennifer Lopez poznata je po svojoj bezvremenskoj ljepoti i radosti življenja, ali jeste li znali da ima talent za dizajn interijera?

Zvijezda Hustlera na Instagram profilu pokazala je svoje JLO kozmetičke proizvode za njegu kože, dajući nam pritom da zavirimo u njezinu elegantnu mramornu kupaonicu.

Kupaonica Jennifer Lopez je neutralni raj. Cijela je prostorija obavijena bež mramorom s prekrasnim smeđim venama, stvarajući topli prirodni izgled. Bijela boja na zidovima i okviru vrata daje umirujuću atmosferu, dok staklena tuš vrata obrubljena kromiranim okovima daju moderan izgled kupaonici.

No, najiznenađujućiji detalj kupaonice je dugačak, svjetlom ispunjen prozor unutar tuš kabine.

Iako je tuš prozor dugo bio kontroverzan element, stručnjaci za dizajn slažu se da prednosti prozora unutar tuša uvelike nadmašuju moguće brige. Dizajner interijera Mohammed Ahmed kaže da je ovo savršen način da unesete prirodno svjetlo u svoju kupaonicu. On navodi da ‘mali prozor unosi svjetlost i čini prostor prozračnijim.‘

Dizajnerica interijera Janna Robinson slaže se s ovim mišljenjem. ‘Prozor u tušu će osvijetliti i dati iluziju većeg prostora.‘

U ovoj kupaonici, prozor u tuš kabini ističe reflektirajuća svojstva njezinih prekrasnih smeđih mramornih zidova i čini kupaonicu većom i svjetlijom.

Osim estetskih prednosti, koristan je i za ventilaciju i zdravlje. Čak i mali prozor može pomoći u ventilaciji prostorije, smanjujući vlagu i sprječavajući stvaranje plijesni. Uz to, prirodno svjetlo i svjež zrak zdravi su elementi jer osnažuju duh i tijelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 19:05