RAZLOG ZA SLAVLJE

Tri desetljeća dizajnerske strasti kao sinonim za eleganciju, kvalitetu i luksuz

 Press

Themelia, vodeći salon luksuznog namještaja, sinoć je na partyju povodom proslave 30 godina okupio 200 gostiju iz svijeta dizajna, arhitekture, mode i umjetnosti. Ova posebna večer označila je tri desetljeća strastvene posvete stilu, estetici, kvaliteti, dizajnerskoj genijalnosti i inovaciji u svijetu produkt dizajna i interijera. U showroomu Themelije, gosti su uživali u događaju koji je spojio vrhunski dizajn, gastronomiju i glazbu. Posebna gošća ovog eventa bila je renomirana arhitektica i dizajnerica Monica Armani koja je gostima pružila uvid u svoju viziju dizajna interijera.

image
Press

Gosti su imali priliku otkriti najnovije trendove u uređenju vanjskih prostora i istražiti dio asortimana vanjskog namještaja koji je Monica Armani dizajnirala za brandove B&B Italia, Tribù i Varaschin. Svaki komad odražava jedinstveni dizajn i pažljivo odabrane materijale, nudeći suptilne detalje i praktična rješenja. Ipak, posebnu pažnju prisutnih privukli su Allure O’ stol i Flair O’ stolica, koje je Monica Armani dizajnirala za B&B. Inspirirani glamurom ikone Jackie O’, ovi komadi sjajno kombiniraju eleganciju i funkcionalnost, ističući gracioznu snagu dizajna.

image
Press

- Hvala Themeliji na izvrsnoj dobrodošlici i interesu prema mom radu. Uvijek je zadivljujuće vidjeti kako je moj dizajn svojevrsni jezik koji mi omogućuje da se povežem s ljudima iz cijelog svijeta. Lijepo je vidjeti kako svijet koji dijelim s Nives i njezinim timom unosi emocije u živote drugih ljudi - Monica Armani, arhitektica i dizajnerica -

image

Themelia tim

Press
image

Nives Simeunović i Monica Armani

Press

- Proslaviti 30 godina Themelije znači proslaviti tri desetljeća strasti, predanosti i izvrsnosti. Zahvaljujući našim klijentima, partnerima i nevjerojatnom timu, Themelia je postala sinonim za eleganciju, kvalitetu i luksuz. Gledajući unatrag, osjećamo ponos zbog svega što smo postigli, ali i uzbuđenje za sve što tek dolazi. Hvala svima koji su bili dio našeg putovanja i veselim se budućnosti koju gradimo zajedno – Nives Simeunović, osnivačica Themelije.

image
Press

Themelia je već 30 godina zastupnik za vodeće svjetske brendove namještaja

Themelia nije samo salon namještaja već centar kreativnosti gdje se susreću najprestižniji brendovi i najstrastveniji dizajneri. Njihova ponuda najluksuznijih brendova obuhvaća imena kao što su Vitra, Poliform, B&B Italia, Maxalto, Artek, Magis, Porada, Tribù, Flos i mnogi drugi. Svaki od ovih brendova nosi svoj pečat kvalitete, inovacije i beskompromisne estetike istih vrijednosti koje odražava i sama Themelia. Kroz protekla tri desetljeća Themelia nije samo opremala domove i poslovne prostore, već je oblikovala živote svojih klijenata pretvarajući njihove prostorije u oaze elegancije, udobnosti i stila. Bez obzira jeste li novi u svijetu dizajna ili iskusni profesionalac Themelia je uvijek tu da vam pruži stručnost, podršku i inspiraciju.

S vizijom koja seže mnogo godina unaprijed, salon nastavlja postavljati standarde izvrsnosti i inspirirati klijente da žive u prostorima koji odražavaju njihovu jedinstvenu estetiku i stil. Themelia ostaje vodeća destinacija za one koji traže najbolje u svijetu dizajna interijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 16:24