GDJE ZA VIKEND?

Samo ovog vikenda vraća se Palačinka Fest, nudit će se najpopularnija jela, evo detalja

Najnoviji projekt chefa Marina Medaka nedavno je privukao zbilja velik broj posjetitelja pa su u RougeMarinu cijelu stvar odlučili ponoviti i ovog vikenda

Nakon više nego uspješnog prvog održanog Palačinka Festa u RougeMarin Parku i pregršt upita kada će se takvo što ponoviti, ekipa iz RougeMarina predvođena chefom Marinom Medakom odlučila je samo ovog vikenda organizirati ponovno druženje za najveće ljubitelje palačinki. Adresa je ista, a vrata su se otvorila ovog petka u 17 sati. U subotu i nedjelju na palačinke možete svratiti od 10 do 23 sata.

image
Sajn‘s Photography/

U sklopu ovog palačinko-vikenda, kako ga nazivaju, nudit će se samo najprodavanije palačinke s Palačinka Festa, a to su blinčik ruska te američka palačinka, zatim palačinko-torta s mascarpone kremom, slanom karamelom, sladoledom i cvijetom soli, palačinka s pistacijom te slana crispy cheese cheddar palačinka s mliječnim namazom, pikantnom salamom, grčkim jogurtom, sambal umakom i cheddar sirom.

RECEPT ZA PALAČINKE S KREMOM OD PISTACIJE ROBERTA HROMALIĆA

image
Bojan Haron Markicevic/

Cijene po komadu kreću se od 3 do 5 eura. Osim palačinki, posjetitelji će moći uživati i u redovnoj ponudi jela iz Park ponude kao što je, primjerice, njihova pohana Snjeguljica koja je, kažu u RougeMarinu, ove godine totalni hit.

image
Bojan Haron Markicevic/
image
Bojan Haron Markicevic/

Inače, prvo izdanje Palačinka Festa, koje je održano krajem kolovoza, bilo je zbilja dobro posjećeno, što nam je tada potvrdio i sam Marin Medak.

"Ovo je ideja koja nam se po glavama vrti već dugo i cilj nam je zapravo bio napraviti festival koji će se lako moći održavati i u drugim gradovima i u sklopu drugih, većih manifestacija, i to nekoliko puta godišnje. Da je ideja bila dobra, potvrdio nam je zbilja neočekivano velik broj posjetitelja već od prvog dana. Ovo naše dvorište prve dane festivala bilo je prepuno, činilo se kao da su se svi vratili u grad i došli direktno u naš RougeMarin Park", rekao nam je Medak dan nakon otvorenja.

image
Patricia Jerković/Patricia Jerkovic

Ne iznenađuje stoga što su ovog vikenda, jednog od rijetkih kada će temperature biti nešto više nego prethodnih dana, ekipu odlučili počastiti još jednim mini izdanjem festivala. Sve detalje o vikendu posvećenom palačinkama u RougeMarin Parku pronaći možete na njihovim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:32