USKORO!

Poznati novi detalji napetog kulinarskog reality showa, Gretiću se pridružuju Ivana Bekavac i Ivan Vrbanec

 Hell‘s Kitchen Hrvatska Instagram/
Karijeru su gradili u ozbiljnim restoranima, a u novom showu pojavit će se u ulozi mentora i sous chefova Tomu Gretiću

Kako su najavili s RTL-a, uskoro počinje snimanje Hell‘s Kitchena, novog kulinarskog reality showa u kojem će glavnu ulogu imati naš poznati chef Tom Gretić, o čemu smo već pisali, a uz njega, kandidate će mentorirati Ivana Bekavac i Ivan Vrbanec.

image
Rtl/

Ivana Bekavac zagrebačkoj publici najpoznatija je po projektu Kut, maloj modernoj zalogajnici koja se nalazila u Varšavskoj ulici i gdje se svakodnevno tražilo mjesto više. Osim toga, Bekavac je karijeru gradila i u Hiši Franko, restoranu 360 i Bevandi. Uskoro, kako je najavila, otvara i novi lokal, a vodi i svoj catering. Ivan Vrbanec je, pak, prije sudjelovanja na projektu Hell‘s Kitchen, radio u restoranu Mano, Hiša Franko te na nekoliko drugih poznatih adresa, a trenutno radi u hotelu Miramare.

image
Hell‘s Kitchen Hrvatska Instagram/

Hell‘s Kitchen inače je kulinarski show nastao prema licenci ITV-a, a temelji se na intenzivnom, dinamičnom natjecanju kulinarskih entuzijasta. Upravo oni prolaze kroz različite kulinarske izazove i eliminacije kroz koje ih vodi glavni chef kuhinje. Najpoznatiji glavni chef kuhinje ovog showa na svijetu je Gordon Ramsay.

Zadatak hrvatskog glavnog chefa, Toma Gretića, bit će natjecatelje podučiti, nagraditi, kazniti i odlučili o njihovoj sudbini. Natjecatelji u ovu avanturu kreću podijeljeni u dva tima te simuliraju rad u pravom restoranu. Osim toga, svi zajedno žive te, nalik brojnim drugim reality showovima, kamere prate njihove privatna trenutke te međusobne odnose. U svakoj emisiji, najavljuju s RTL-a, stavljeni su pred različite izazove u kojima će morati dokazati svoje vještine, kreativnost i brzinu. Još uvijek nije poznat točan datum početka emitiranja showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 12:00