Mirna Posavec

 FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM
imala je 135 kila

Nova nevjerojatna transformacija Mirne iz ‘Života na vagi‘: ‘Sve se može kad se čovjek potrudi...‘

Ostvarila sam i nešto što mi uopće nije bilo ni na kraj pameti, a to je da sam došla do ukupno skinutih 65 kg otkad sam krenula ovim putem

Mirna Posavec, kandidatkinja četvrte sezone showa 'Život na vagi' na Instagramu se pohvalila svojom zadivljujućom linijom i novim uspjehom. U 12 tjedana je željela skinuti 10 kilograma, odnosno s početnih 80 doći na 70 kila. I uspjela je.

- Kao što sam rekla već stotinu puta, vaga nije najbitnija (mjerite se, fotkajte i pratite kako vam odjeća pristaje), ali ipak je lijepo vidjeti ovaj broj.

Ostvarila sam i nešto što mi uopće nije bilo ni na kraj pameti, a to je da sam došla do ukupno skinutih 65 kg otkad sam krenula ovim putem.

Na prvoj fotki sam imala oko 135 kg - max. mi je bio 135,1 kg (usput, nije mi baš ugodno što sam objavila ovu fotku, ali morate vidjeti da se sve može kad se potrudiš pa tako i doći od prve fotke do druge).

Ono što se skrivalo ispod površine, ispod svih tih kila: osoba koja nije mogla živjeti život koji je željela, a danas me ništa ne sprječava da radim što želim jer sad to mogu - napisala je Mirna na Instagramu. Dodaje kako na drugoj fotki ima tih famoznih 70,1 kg i ne ide dalje.


Njen put nije gotov

- Zadovoljna sam postignutim, presretna jer sam uspjela u onome što sam htjela.

I da ne bi bilo da je moj fitness put gotov jer to neće nikad biti, imam novi cilj, a to je povećati mišićnu masu (što će potrajati) i možda me jednog dana čeka neko natjecanje. Tko zna... - zaključila je.

A kako izgledaju Mirnini obroci provjerite na njezinom Instagramu.

Linker
12. travanj 2024 17:38