- 1 kg krumpira
- 520 g luka
- 4 režnja češnjaka
- 520 g rajčice
- 2 žlice ustinjenih algi
- 2 žličice slatke mljevene paprike
- 3 žlice maslinova ulja
- 1 list lovora
- 1 žlica svježeg usitnjenog peršina
- sol i papr
- 1 l vode
Priprema:
- Povrće narezati na ploškice od oko 4 mm.
- Zažutjeti sitno nasjeckani luk i, kada dobije malo boje, dodati usitnjeni češnjak.
- Dodati ostatak povrća, začine i vodu te poklopiti.
- Kada provri, povremeno zaklopljeno protresti.
- Kuhati oko 30 minuta.
- Nakon 30 minuta dodati usitnjeni peršin i ponovo protresti. Pustiti 10 minuta da se okusi prožmu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....