- 1 šalica kvinoje
- 2 dcl SPAR Free from mlijeko bez laktoze
- svježe sezonsko voće
- 1 žličica cimeta
- 1 žličica meda
Priprema:
- Kvinou operite u vodi, ocijedite i stavite je kuhati u mlijeku na laganu vatru. Povremeno promiješajte.
- Kad se kvinoa skuhala i pretvorila u kašu, maknite je s vatre i stavite u zdjelicu u kojoj ćete je servirati da se hladi.
- Kad se kaša malo ohladila u nju umiješajte cimet i, po želji, med ili muscodovar šećer.
- Svježe sezonsko voće operite, po potrebi ogulite i nasjeckajte, te ga pospite po kaši.
Savjet više!
Kako biste nutritivno obogatili ovaj obrok, u kašu možete dodati i orašasto voće po izboru.
U ovom receptu koristili smo ovaj SPAR Free from proizvod:
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....