- 200 g celera
- 1 žlica zrnatog senfa
- 3 žlice grčkog jogurta
- 1 žličica umaka od hrena (Horseradishsauce)
- 1 žličica Letifico medene kreme s dodatkom crnog kima
- par kapi Letifico ulja crnog kima
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 žličica aceta balsamica
- 4 šnite pršuta
Kada imate sve, onda:
- Očistite celer i izrežite ga na tanke trakice.
- U posudi pomiješajte grčki jogurt, senf, hren, medenu kremu s dodatkom crnog kima, maslinovo ulje i aceto balsamico te dodajte celer.
- Sve to dobro pomiješajte i začinite sa soli i paprom po ukusu.
- Na tanjur stavite dvije šnite pršuta i salatu od celera.
- Za kraj salatu pokapajte s nekoliko kapi ulja crnog kima prema vlastitim željama zbog intenzivnog okusa samog ulja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....